Yardım Dokunmatik

Feritselcuk21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferit
Cihazım
Xaomi mi9
Konular
3
Meraba arkadaşlar. İlginç bir dokunmatik sorunum var mesela 2 parmak ekran büyütemiyorum veya 3 parmak ss almıyor. Mesela iban kopyalıcam o sekmeye basmıo. Ama o bölgede farklı bir uygulamada dokunmatik çalışıyor. Donanımsalmıdır yazılımmıdır çözümü bilen var mı

Tarkuruscuu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık K.
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
İnfaz Koruma
Konular
23
%50'lik bir olasılık hocam bu isterseniz bir format atın sonrasında halen devam ediyorsa ekran değişimine yönelirsiniz.

Feritselcuk21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferit
Cihazım
Xaomi mi9
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Tarkuruscuu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık K.
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
İnfaz Koruma
Konular
23
Ayarlardan yapma sakın ordan gider normal tuşlarla yap veya twrp den yap

ander

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ander
Konular
1
Aynı sorun bende de var, 2 yıl oldu telefonu aldığım, 1 yıl önce ekranı kırıldı ve 900 TL ye ekranını değiştirmek zorunda kaldım, birkaç haftadır ekranın sağ en alt köşesi basmıyor en uç noktası ve aynı zamanda çoklu dokunmatik çalışmıyor ben de fotoları ya da yakınlaştırmam gereken şeyleri (harita, instagram etiket konum vs yazılarını) yakınlaştıramıyorum büyütmeye ya da küçültmeye çalıştığımda ekran sapıtıyor sanırım hangi basmayı algılayacağını bilemeyip titriyor.İnanılmaz can sıkıcı bir durum, bir ekran şuan 1000 TL civarı, telefon zaten satsam 2500 civarı etmez bile, ekranı değiştirttiğim arkadaşıma gittim abi ekran kırılabilir sökerken ben olsam girmem o topa riski alıyosan söküp takıyım dedi, ben de risk alamadım ama böyle de kullanılmıyor ne yapacağım bilemiyorum, Feritselcuk21 format sonrası bilgi verebilirsen sevinirim pek sanmıyorum çözüleceğini ama ona göre ben de atayım format.
Şimdiden fikir ve öneriler için teşekkürler..

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Meraba arkadaşlar. İlginç bir dokunmatik sorunum var mesela 2 parmak ekran büyütemiyorum veya 3 parmak ss almıyor. Mesela iban kopyalıcam o sekmeye basmıo. Ama o bölgede farklı bir uygulamada dokunmatik çalışıyor. Donanımsalmıdır yazılımmıdır çözümü bilen var mı
Bazı uygulamalar kopyalamayı ve ekran görüntüsü almayı engeller mesela banka uygulamaları. Play Store'dan touch screen test uygulamasını yükleyip tek dokunma, çift dokunma ekranın hangi bölgeleri çalışıyor test edebilirsiniz.

Üst Alt