Soru Dokunmatik sorunu

Orhan.ynr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
Redmi note 8
Konular
11
Daha öncede sormuştum ama yeterli cevap gelmedi telefon kendi kendine dokunuyo kameranın alt kısmı wifi vs. Kendi kendine açılıyo bilgisi olan var bu konu hakkında
Yazılımsal mıdır?

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Daha öncede sormuştum ama yeterli cevap gelmedi telefon kendi kendine dokunuyo kameranın alt kısmı wifi vs. Kendi kendine açılıyo bilgisi olan var bu konu hakkında
Yazılımsal mıdır?

Hangi romu kullanıyorsunuz?

Oyla:

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Global rom telefonun ilk geldiği hali

Peki cihaz garantilimi ? Eğer garantiliyse direkt teknik servise gönderiniz. Ancak değilse de bl kilidini açıp mi flash ile temiz bir kurulum yapınız

Oyla:

Orhan.ynr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
Redmi note 8
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki cihaz garantilimi ? Eğer garantiliyse direkt teknik servise gönderiniz. Ancak değilse de bl kilidini açıp mi flash ile temiz bir kurulum yapınız
Garantili
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide ben şey duymuştum telefon henüz yeni olduğu için yazılımsal olabilir diye o yüzden vermiyorum garantiye bunun hakkında bilginiz var mı olabilir mi böyle

Son düzenleme:
Oyla:

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Garantili

Bide ben şey duymuştum telefon henüz yeni olduğu için yazılımsal olabilir diye o yüzden vermiyorum garantiye bunun hakkında bilginiz var mı olabilir mi böyle

Yazılımsal olarak wifinin kendi kendine açılması ile ilgili bir problem ben yaşamadım hocam

Oyla:

Orhan.ynr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
Redmi note 8
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran koruyucu ile alakalı olabilir yada kılıf var mı?
Kılıf var da ince bişey

Yazılımsal olarak wifinin kendi kendine açılması ile ilgili bir problem ben yaşamadım hocam
Olay zaten wifinin kendi kendine açılması falan değil o bölgenin kendi kendine dokunması bildirim paneli açıkken wifi falan açıyo değilken saate falan giriyo o an orda ne varsa ona basıyo

Oyla:

cahomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cahit
Cihazım
Redmi pro
Konular
19
Kılıf var da ince bişey

Olay zaten wifinin kendi kendine açılması falan değil o bölgenin kendi kendine dokunması bildirim paneli açıkken wifi falan açıyo değilken saate falan giriyo o an orda ne varsa ona basıyo
Arkadaşım öncelikle ekrandaki koruyucu vs sök yine düzelmezse cihazınız sorunlu demektir. Garantili demişsiniz satıcı servis distribütör artık nereye başvurulur başvuru yapın. Ben olsam değişim talep ederdim. Dün evde kullanılmayan bir telefon da aynı dokunmatik sorunları vardı. Ekran koruyucu söktüm sanki uhu ile yapıştırılmış, dokunmatik normal çalışmaya başladı. Yani ekran koruyucu da etkileyebilir. Yine de geçmiş olsun düzelmezse yeni cihaz tamir vs kabul etmeyin derim.

Oyla:
Üst Alt