Yardım Dokunmatik sorunu

1yusufreizz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Ali
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
16
Merhabalar arkadaşlar. Bu aralar cihazı açtığımda dokunmatik gidiyor. Yani nasıl desem kilit ekranında çalışıyor hatta ekranı açtığımda son kullanılan uygulamalar bölümüne de giriyorum. Hatta üstteki bildirim ekranını bile üstten dokunup getirebiliyorum. Ama ana ekranda ne sağ sol yapabiliyorum nede uygulamalara girebiliyorum. Ve mecburen cihazı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Açıldığında düzeliyor. Sizce nedir. Sürüm MIUI 10 bu arada.

Betulorhnm

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Betül
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
17
Merhabalar arkadaşlar. Bu aralar cihazı açtığımda dokunmatik gidiyor. Yani nasıl desem kilit ekranında çalışıyor hatta ekranı açtığımda son kullanılan uygulamalar bölümüne de giriyorum. Hatta üstteki bildirim ekranını bile üstten dokunup getirebiliyorum. Ama ana ekranda ne sağ sol yapabiliyorum nede uygulamalara girebiliyorum. Ve mecburen cihazı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Açıldığında düzeliyor. Sizce nedir. Sürüm MIUI 10 bu arada.
Benim 2 ay öyleydi. Hatta miui 10 yaptım hala devam ediyordu. Sonra kendi kendine düzeldi. Yani yaklaşık 1 aydır sorun yok.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Microsoft Launcher
Nova Launcher
Ya da arama yaptırarak istediğin birisini kurarak dokunmatikle ilgili testini yapmış olursun.

Oyla:
Üst Alt