Soru Dokunmatik sorunlari

Eneskeskin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
25
Redmi 5 plus kullaniyorum dokunmatik gitmeye basladi islemiyor hatta bazeen kendi kwndine dokunmalar yapiyor babamdada ayni yazilimsal bir hatami dinanimsal bir hatami cozemedim sizdedee ayni sikinti varmri❓

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Kendi kendine dokunması, ekran koruyucunun yarattığı bir sorun olabilir. Ekran koruyucu "Kırılmaz Cam" diye tabir ettiğimiz koruyucu yoksa bana donanımsal sorun gibi geliyor.

Oyla:

Eneskeskin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi kendine dokunması, ekran koruyucunun yarattığı bir sorun olabilir. Ekran koruyucu "Kırılmaz Cam" diye tabir ettiğimiz koruyucu yoksa bana donanımsal sorun gibi geliyor.
Aldigimdan beri ne jelattin ne ekran koruyucu takmadim isin garibi ayni sorun ayni zamanda babamdada meydana geldi mesala miui 10a ilk gecistede vardi 10.2 de duuzeldi umarim yazilimsaldir

Oyla:

Darkblues

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
REDMİ NOTE 4
Konular
2
donanımsal bir sorun , ekran koruyucu yada herhangi bir ek aparattan oluşan bir sorun değil ben çözümü oxygen os romuna geçerek buldum şanslıyım sanırım.

Oyla:

Eneskeskin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
25
donanımsal bir sorun , ekran koruyucu yada herhangi bir ek aparattan oluşan bir sorun değil ben çözümü oxygen os romuna geçerek buldum şanslıyım sanırım.
Yazılımsal demek istedin heralde oxygen os a gecip

Oyla:

Darkblues

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
REDMİ NOTE 4
Konular
2
yazılımla çözüm bulamayan arkadaşlarımızda oldu biraz şans işi sanırım

Oyla:

Berat Tezer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat Tezer
Cihazım
Xiaomi Mi Max 2
Meslek
Okuyor
Konular
4
Redmi 5 plus kullaniyorum dokunmatik gitmeye basladi islemiyor hatta bazeen kendi kwndine dokunmalar yapiyor babamdada ayni yazilimsal bir hatami dinanimsal bir hatami cozemedim sizdedee ayni sikinti varmri❓
Bende de Xiaomi Mi Max 2 var , alalı 1 yıl oldu . Ara sıra kendi dokunuyor yada bazı dokunmalar işlemiyor . Telefona su falan da gelmedi , bence de yazılımsal sorun , gelecek güncelleme ile el atılır

Oyla:

Eneskeskin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
25
Bende de Xiaomi Mi Max 2 var , alalı 1 yıl oldu . Ara sıra kendi dokunuyor yada bazı dokunmalar işlemiyor . Telefona su falan da gelmedi , bence de yazılımsal sorun , gelecek güncelleme ile el atılır
İnsallah cidden cok sinir bozucu ya zaten redmi 5 plus uvey evlat gibi hic bakmiyolar ne guncelleme ne uygulama guncellemeleri :(

Oyla:

Berat Tezer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat Tezer
Cihazım
Xiaomi Mi Max 2
Meslek
Okuyor
Konular
4
İnsallah cidden cok sinir bozucu ya zaten redmi 5 plus uvey evlat gibi hic bakmiyolar ne guncelleme ne uygulama guncellemeleri :(
Adına üzüldüm , sanırsam biraz stratejik davranıyorlar . iPhone un yaptığı gibi , üzücü ama bir yandan da haklı . Çünkü harika telefonlar yapıyorlar Yes~~ ve eskimemesini istemezler , dediğim gibi stratejik davranıyorlar

Oyla:

Eneskeskin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
25
Adına üzüldüm , sanırsam biraz stratejik davranıyorlar . iPhone un yaptığı gibi , üzücü ama bir yandan da haklı . Çünkü harika telefonlar yapıyorlar Yes~~ ve eskimemesini istemezler , dediğim gibi stratejik davranıyorlar
Miui 11 den umutluyum ama :)

Oyla:
Üst Alt