Yardım Dokunmatik problemi

midnight

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Stable 12.5.2.1
Telefon Modeli
9T Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Cihazımda 1.5 aydır dokunmatik problemi var, şöyle ki telefonu kilitlediğim zaman dokunmatik gidiyor hiçbir şekilde çalışmıyor fakat görüntü de problem yok bildirimler gözüküyor,ses açıp kapama simgeleri gözüküyor. Dokunmatiğin yeniden çalışması için power tuşuna basılı tutarak cihazı kapatıp açmam gerekiyor bu yüzden tüm gün ekranım açık geziyorum. Hatta şöyle ki birisini aradığımda veya arandığımda telefonu kulağıma koyup ekran kapanınca o zaman bile dokunmatik gidiyor. Telefonu 2 hafta önce kadar tamire verdim anakart problemi çıktı dendi ve onarıldı ama sorunum hala devam etmekte. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek veya fikri olan birisi varsa yardımcı olursa sevinirim. Acaba cihazın ömrümü doldu yoksa çözülebilir bir problem midir ? Donanımsal olarak hiçbir problemin gözükmediği söyleniyor , eğer yazılımsal ise problem farklı romlar da denedim ve durum aynı.Bir de son olarak eklemek istediğim cihaz açıkken de çok çok nadiren de olsa dokunmatiğin donduğu oluyor 2-3 saniyelik ama baya nadir olan bi durum. Son olarak hatırlamışken ekliyim, 3-4 hafta önce kendiliğinden düzelmişti bu durum fakat o da 3-4 gün kadar sürdü sonra yine aynı duruma döndü.

Üst Alt