Yardım Dokunmatik geç algılama sorunu

thegunner1907

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 6 pro
Konular
1
Hayırlı günler. Yaklaşık 2 aydır telefonda kasılmalar,basınca geç algılamalar vs.oluyor. Uygulama verilerini sıfırlayıp yeniden başlatıyorum düzeliyo fakat en fazla 1 gün sürüyor. Ne yapmam gerek yardım eder misiniz ?

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Hayırlı günler. Yaklaşık 2 aydır telefonda kasılmalar,basınca geç algılamalar vs.oluyor. Uygulama verilerini sıfırlayıp yeniden başlatıyorum düzeliyo fakat en fazla 1 gün sürüyor. Ne yapmam gerek yardım eder misiniz ?
telefonda yüklü olan rom nedir versiyon numarası vb. bilgileride verirseniz iyi olur çünkü benzer bi sorun bende de var gibi geldi o yüzden geliştirici seçeneklerden dokunma yerlerini göster gibi ayarları açtım.

Oyla:

thegunner1907

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 6 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefonda yüklü olan rom nedir versiyon numarası vb. bilgileride verirseniz iyi olur çünkü benzer bi sorun bende de var gibi geldi o yüzden geliştirici seçeneklerden dokunma yerlerini göster gibi ayarları açtım.
Hocam şahsen rom vs.nedir pek bilmiyorum onlara nerden bakıyoruz

Oyla:

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Hocam şahsen rom vs.nedir pek bilmiyorum onlara nerden bakıyoruz
Forumda bu konu nular ile ilgili yeterince konu var, Note 6 Pro bölümünde bunların nasıl yükleneceği ile ilgili anlatımlar mevcuttur

Oyla:

thegunner1907

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 6 pro
Konular
1
Forumda bu konu nular ile ilgili yeterince konu var, Note 6 Pro bölümünde bunların nasıl yükleneceği ile ilgili anlatımlar mevcuttur
Bilgi için teşekkür ederim de telefonda rom yüklü mü değil mi ona nerden bakıyoruz demek istedim. İlk cevap veren arkadaş versiyonunu filan sormuşya o yüzden

Oyla:

FatalRhymer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
10
Bilgi için teşekkür ederim de telefonda rom yüklü mü değil mi ona nerden bakıyoruz demek istedim. İlk cevap veren arkadaş versiyonunu filan sormuşya o yüzden
Ayarlar/Telefon Hakkında/MIUI Sürümü yazan yerdeki bilgi hangi romu kullandığınızdır.

Oyla:

FatalRhymer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
10
Çok teşekkürler.

Sürüm: MIU GLOBAL 10.3.3.0 PEKMIXM
Miui sürümünüzle ilgili bir sıkıntı yok. Verileri yedekleyip cihazınızı sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Gmail ve MiCloud şifrelerini cihazı açılışta isteyecektir. Hepsini doğru bildiğinizden emin olun.
Sonra sıkıntınızın kasma, takılma problemi mi yoksa dokunmatiği geç algılama mı olduğundan emin olun. Problem devam ediyorsa cihazı garantiliyse servise değilse forumdaki tamircilere verebilirsiniz.

Oyla:

thegunner1907

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 6 pro
Konular
1
Miui sürümünüzle ilgili bir sıkıntı yok. Verileri yedekleyip cihazınızı sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Gmail ve MiCloud şifrelerini cihazı açılışta isteyecektir. Hepsini doğru bildiğinizden emin olun.
Sonra sıkıntınızın kasma, takılma problemi mi yoksa dokunmatiği geç algılama mı olduğundan emin olun. Problem devam ediyorsa cihazı garantiliyse servise değilse forumdaki tamircilere verebilirsiniz.
Tamamdır bir deneyeyim. Teşekkürler

Oyla:
Üst Alt