Yardım Dokunmatik Çalışmıyor

turkeycel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
xiaomi Mi 6
Meslek
Mühendis
Konular
10
3 senelik mi 6 cihazımda bugün oluşan problem. Telefonun ekranında en ufak hasar yok hiç bir zaman darbe ve hasar da almadı üzerinde de her zaman ekran koruyucusu oldu. Ancak bugün dokunmatiğinin çalışmadığını farkettim ekranda home tuşu ve sol - sağ da olan 2 tane kapasitif tuş çalışmaktadır. Son zamanlarda virüsten dolayı biraz fazla ıslak mendil ile silmeye başlamıştım bundan mı kaynaklanıyor bilemiyorum şimdi ekran mı değişmesi lazım ?

«Atilla»

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Atilla
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Muhasebe
Konular
1
Silmeyi öyle bastıra bastıra abartılı yapmadıysan sanmıyorum. Ayrıcada ekran koruyucu var diyorsun. Direkt kendisini silmemişsin. Yazılımsal olabilirmi acaba. Yeniden başlatmayı denedin mi. Yada format ?

Oyla:

turkeycel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
xiaomi Mi 6
Meslek
Mühendis
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Silmeyi öyle bastıra bastıra abartılı yapmadıysan sanmıyorum. Ayrıcada ekran koruyucu var diyorsun. Direkt kendisini silmemişsin. Yazılımsal olabilirmi acaba. Yeniden başlatmayı denedin mi. Yada format ?
Yeniden başlatamıyorum hocam güç düğmesi çalışıyor ancak basamıyorum kapatma seçeneğine

Oyla:

«Atilla»

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Atilla
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Muhasebe
Konular
1
Yeniden başlatamıyorum hocam güç düğmesi çalışıyor ancak basamıyorum kapatma seçeneğine
Mi6 yı açıkçası bilmiyorum ama uzun süre güç düğmesine basınca kapanıp yeniden açılması lazım. Ama biraz bekle istersen daha deneyimli arkadaşlar yardımcı olsun. Belki kapatılmadan bir çözümü vardır. (PC bağlantısı vs )

Oyla:

turkeycel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
xiaomi Mi 6
Meslek
Mühendis
Konular
10
Şuan farkettiğim bir durum ise dokunmatik hala çalışmıyor ama 3 parmak ile ekran görüntüsü aldı cihaz ilginç değil mi ?

Oyla:

«Atilla»

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Atilla
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Muhasebe
Konular
1
Şuan farkettiğim bir durum ise dokunmatik hala çalışmıyor ama 3 parmak ile ekran görüntüsü aldı cihaz ilginç değil mi ?
O sensörler ile alakalı olabilir. Ama dediğim gibi Yazılımsal bir donmalar çakışmalar olmuş olabilir.

Oyla:

turkeycel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
xiaomi Mi 6
Meslek
Mühendis
Konular
10
O sensörler ile alakalı olabilir. Ama dediğim gibi Yazılımsal bir donmalar çakışmalar olmuş olabilir.
Evet hocam telefonu yeniden başlatmayı başardım ve dokunmatik çalışmaya başladı teşekkür ederim yardımlarınız için

Oyla:

«Atilla»

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Atilla
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Muhasebe
Konular
1
Evet hocam telefonu yeniden başlatmayı başardım ve dokunmatik çalışmaya başladı teşekkür ederim yardımlarınız için
Sıkıntı çözüldüyse ne güzel yn~~ Amaç yardımlaşmak zaten :)

Oyla:
Üst Alt