Yardım Dokunma Hassasiyeti sorunu.

grdlsv

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gürdal
Cihazım
note 9s
Konular
1
Merhabalar. Note 10 pro max cihazımda son günlerde can sıkıcı bir sorun meydana geldi. Sorun şu ki parmak izi sensörü olması gerekenden biraz hızlı hareket ediyor gibi. Hatta öyle ki ben ekranı açmak için güç düğmesine parmağı gösterdiğimde telefon kapanma ekranına geçiyor. Rom'dandar bu dedim twrp ile ne var yok sildim, hatta wipe ekranından da silme yapıp tekrar sildim. sonra rom u kurdum. açtım ve tekrar bu sefer orange fox u kurup sildim, sonra twrp kurup yine sildim ve şuan kullandığım rom u kurdum. 15 gün oldu ama yine aynı sorun. ayarlarda bir çözüm bulamadım. Parmak izini sildim. Ama yine elim güç düğmesine gelince ekran ışığı geliyor ve telefon kapanma ekranına geçiyor. Hatta bir ara telefon reset moduna girdi. Power tuşu ile bile kapatamadım ve fastboot moduna da geçmeyince wipe ekranına + ses artırma tuşu ile geçiş yapıp yeniden başlat dediğimde anlık düzeltme yapıyordu. global 14.0.9 romu kullanıyorum. Sizce sorun ne olabilir. Çok can sıkıcı. Artık kendi kendini resetleme sorununa doğru kayacak gibi. Ne yapabilirim. Bir öneriniz var mı?

grdlsv

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gürdal
Cihazım
note 9s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet şuan başladı. Mesajı bilgisayardan yazdıktan sonra TLF sürekli reset atmaya başladı. Ne yapabilirim sizce

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
3
Evet şuan başladı. Mesajı bilgisayardan yazdıktan sonra TLF sürekli reset atmaya başladı. Ne yapabilirim sizce

Donanımsal arıza gibi duruyor yani tuş basılı kalıyor , sağlam bir telefoncuya götürün/gösterin....

Üst Alt