IMEI işlemleri ne zaman yapıldı telefonunuza, yurt içi garantili mi yoksa IMEI atılmış telefon mu. Ayrıca telefonun tam pil performansı ni paylaşırsanız daha net olur bu paylaşımda sadece yüzde 63 civarından 33 civarına indiği gorunuyor. Net bilgi vermeyebilir
Ayrıca romla alakalı bir durum değil onuda belirteyim
Hücre bekleme normalden yuksek Eğer IMEI işlemi doğru yapılmasıyla telefon bantlarinda sıkıntı çıkıyor buda hücre beklemenin bataryayı somurmesine neden oluyor. Telefonun 4 g sini kapatıp 3 g de kullanın eğer hücre bekleme oranınız duserşe IMEI işleminizi duzelttirin yanlış bir IMEI atma işlemi yapılmış olabilir. Garantili telefonda servise gösterin hücre bekleme yüksek, bulunduğunuz bolgede operatorunuzun baz istasyonu yakın değilse yapar ozaman iş değişir hiç goturmenize gerek yok hücre bekleme artar
Ayrıca bu konuya da bir goz atin belki çare olabilir.
Arkadaşlar merhaba bir süre önce forumda yardım kısmında şöyle bir konu açmıştım TIKLAYIN konu altında arkadaşlarımız yardımcı olmaya çalışmıştı ama tatmin edici bir çözüm bulunamamıştı benim telefonum için durum gittikçe canımı sıkıyordu ve bende bir süre bu konu üzerinde araştırma yaptım bu...
forum.miuiturkiye.net