Yardım Doktor Bu ne ! :D Telefonun pili Ölmüş mü ?

eayaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
Mi9T
Konular
13
Selam Arkadaslar kullandıgım rom da mı sıkıntı var yoksa pil ölmüş mü benim bu ekran suresı nedır ? kullandıgım rom: Mi9T/K20 XMorZ MIUI 12 Android 10 20.7.9 .. Yardımlarınızı beklıyorum...

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-08-02-01-52-33-724_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-08-02-01-52-33-724_com.miui.securitycenter.jpg
    222,9 KB · Görüntüleme: 288
  • Screenshot_2020-08-02-01-52-47-370_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-08-02-01-52-47-370_com.miui.securitycenter.jpg
    212,5 KB · Görüntüleme: 283
  • Screenshot_2020-08-02-01-53-31-017_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-08-02-01-53-31-017_com.android.settings.jpg
    185 KB · Görüntüleme: 243

anaksinamun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali osman
Cihazım
Mi 9 t
Konular
12
IMEI işlemleri ne zaman yapıldı telefonunuza, yurt içi garantili mi yoksa IMEI atılmış telefon mu. Ayrıca telefonun tam pil performansı ni paylaşırsanız daha net olur bu paylaşımda sadece yüzde 63 civarından 33 civarına indiği gorunuyor. Net bilgi vermeyebilir
Ayrıca romla alakalı bir durum değil onuda belirteyim
Hücre bekleme normalden yuksek Eğer IMEI işlemi doğru yapılmasıyla telefon bantlarinda sıkıntı çıkıyor buda hücre beklemenin bataryayı somurmesine neden oluyor. Telefonun 4 g sini kapatıp 3 g de kullanın eğer hücre bekleme oranınız duserşe IMEI işleminizi duzelttirin yanlış bir IMEI atma işlemi yapılmış olabilir. Garantili telefonda servise gösterin hücre bekleme yüksek, bulunduğunuz bolgede operatorunuzun baz istasyonu yakın değilse yapar ozaman iş değişir hiç goturmenize gerek yok hücre bekleme artar

Ayrıca bu konuya da bir goz atin belki çare olabilir.

Son düzenleme:
Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Kullandığınız rom şarj konusunda vasat bir rom. Öyle deniyordu ilk çıktığında. Herkes şarjı yüzünden başka roma geçti. Deneyin derim.

Oyla:

eayaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
Mi9T
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
IMEI işlemleri ne zaman yapıldı telefonunuza, yurt içi garantili mi yoksa IMEI atılmış telefon mu. Ayrıca telefonun tam pil performansı ni paylaşırsanız daha net olur bu paylaşımda sadece yüzde 63 civarından 33 civarına indiği gorunuyor. Net bilgi vermeyebilir
Ayrıca romla alakalı bir durum değil onuda belirteyim
Hücre bekleme normalden yuksek Eğer IMEI işlemi doğru yapılmasıyla telefon bantlarinda sıkıntı çıkıyor buda hücre beklemenin bataryayı somurmesine neden oluyor. Telefonun 4 g sini kapatıp 3 g de kullanın eğer hücre bekleme oranınız duserşe IMEI işleminizi duzelttirin yanlış bir IMEI atma işlemi yapılmış olabilir. Garantili telefonda servise gösterin hücre bekleme yüksek, bulunduğunuz bolgede operatorunuzun baz istasyonu yakın değilse yapar ozaman iş değişir hiç goturmenize gerek yok hücre bekleme artar

Ayrıca bu konuya da bir goz atin belki çare olabilir.
imei işlemi ilk aldıgım ıtıbarenden yapıldı 7 8 aydır kullanıyorum . sıkıntı yoktu zamanında bu bekleme suresı ıle 10 saat ekran suresı alıyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullandığınız rom şarj konusunda vasat bir rom. Öyle deniyordu ilk çıktığında. Herkes şarjı yüzünden başka roma geçti. Deneyin derim.
mi room kararlı surume gececegım hocam

Oyla:
Üst Alt