Soru Doğru cevap hangisi

dorbajar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berk
Cihazım
Redmi note 10 p
Konular
5
Hocam elimde redmi note 13 pro plus var şimdi sormak istiyorum Çin cihazında
Bootloader Kilidi için para verip actırmak mı
Yoksa
Drinç kaydı + imei kaydı yapıp kullanmak mı daha mantıklı benim gibi arafta kalan arkadaşlar kimler sayımız bilelim doğru cevap bulalım artık benim elimde İngilizce cihaz hiç zevk alıyorum sizlerde durum nasıl..

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
bu cihaza dirençle imei yapıldıktan sonra global rom yükleniyor güncelleme sıfırlama yapılıyor. MTK işlemcili bir cihaz olduğunu düşünürsek; custom rom twrp vb. işlemler hem kısıtlı hem riskli. Bu yüzden kilit açmak yerine bu şekilde kullanmak mantıklı. Zaten rom root vb. işlemlerle uğraşanlar qualcomm işlemci cihaz almalı. onlarda duruma göre unlock yaptırmalıdır..

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
Hocam paylaşımınız ilgimi çekti.. Drinç kaydı + imei kaydı yapılmış benim cihazımda valla sorunsuz türkçe kullanıyorum. Kilit açma olayını denemeye devam ediyoruz olmuyorsa bende hangi rom kullanılmalı onu merak ediyorum. Miu kendi arama ve mesajlaşmaları olan taiwan rom mu hindistan rom mu yoksa başka rommu tavsiye edersiniz.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
tayvan ve endonezya romda miui arama sms var işte. Harici oda firmanın çıkardığı global romdur bir fark olacağını zannetmem ama endonezya rom sanki cihazlarda akıcı gibi geliyor bana. Psikolojikte olabilir bilemiyorum.

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
tayvan ve endonezya romda miui arama sms var işte. Harici oda firmanın çıkardığı global romdur bir fark olacağını zannetmem ama endonezya rom sanki cihazlarda akıcı gibi geliyor bana. Psikolojikte olabilir bilemiyorum.
Hocam bilgilendirmeniz için çok teşekkür ediyorum.

dorbajar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berk
Cihazım
Redmi note 10 p
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu cihaza dirençle imei yapıldıktan sonra global rom yükleniyor güncelleme sıfırlama yapılıyor. MTK işlemcili bir cihaz olduğunu düşünürsek; custom rom twrp vb. işlemler hem kısıtlı hem riskli. Bu yüzden kilit açmak yerine bu şekilde kullanmak mantıklı. Zaten rom root vb. işlemlerle uğraşanlar qualcomm işlemci cihaz almalı. onlarda duruma göre unlock yaptırmalıdır..
Hocam blootlader kilitini acıp sonrasında direnç imei kaydı yaparsak sonrasında istediğimiz costum rom atarsak imeiler silinir mi hangi sorunlar oluşur sayın hocam bizi aytınlatın bir kere yandık yine yanmayalım

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam blootlader kilitini acıp sonrasında direnç imei kaydı yaparsak sonrasında istediğimiz costum rom atarsak imeiler silinir mi hangi sorunlar oluşur sayın hocam bizi aytınlatın bir kere yandık yine yanmayalım
Kilit açık yüklenir

ozmen_celik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Software Developer
Konular
7
Bu imei gidp gitmeme olayını bende merak ettim. Yani direnç atılmış hali ve bl kilidi açılmış haline rom yükleyince gidermi imei birde hangi yöntemle atmak lazım rom u bu tür işlem görmüş cihazlara ?

Üst Alt