Çözüldü distribütör garantisi nasıl anlaşılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

poseidonrx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
mi 9t
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilmiyorum
Telefon Modeli
mi 9t
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
sayın Forum üyeleri yardımınıza ihtiyacım var hepsiburada üzerinden alanmemnun diye bir mağazadan xiaomi Türkiye garantili mi 9t aldım telefon bugün elime geçti kutusunun üzerinde resmi distribütör garantili olduğunu gösteren hiç birşey yok içinden çıkan garanti belgesinde ithalatçı firma kısmında bir firma yazıyor evafone yazmıyor ayrıca garanti belgesinde model kısmında redmi note 7 diyor. e-devlet üzerinden sorgulama yaptığımda iki sim de kayıtlı ama ithalat yoluyla kaydedilen imei yazıyor. emin olamadım distribütör garantili mi ithalatçı mı garantili? konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Tam olarak nasıl anlayabilirim resmi distribütör garantili olduğunu

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
sayın Forum üyeleri yardımınıza ihtiyacım var hepsiburada üzerinden alanmemnun diye bir mağazadan xiaomi Türkiye garantili mi 9t aldım telefon bugün elime geçti kutusunun üzerinde resmi distribütör garantili olduğunu gösteren hiç birşey yok içinden çıkan garanti belgesinde ithalatçı firma kısmında bir firma yazıyor evafone yazmıyor ayrıca garanti belgesinde model kısmında redmi note 7 diyor. e-devlet üzerinden sorgulama yaptığımda iki sim de kayıtlı ama ithalat yoluyla kaydedilen imei yazıyor. emin olamadım distribütör garantili mi ithalatçı mı garantili? konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Tam olarak nasıl anlayabilirim resmi distribütör garantili olduğunu
Hocam bende hepsiburdan aldım evofon kutunun üstünde miui Türkiye garantili yazıyor ama imei de ithalatçı garantili yazıyor oda normal çünkü ithal ediliyor ondan yazıyor sanırım.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

poseidonrx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
mi 9t
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bende hepsiburdan aldım evofon kutunun üstünde miui Türkiye garantili yazıyor ama imei de ithalatçı garantili yazıyor oda normal çünkü ithal ediliyor ondan yazıyor sanırım.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim kutunun üzerinde evafone yazmıyordu bende şüphelendim E devlet sorgusunda mi 9t gözüküyor iki ime numarası da kayıtlı ama ithalat yoluyla kaydedilen yazıyor. Beni şüphelendiren içenden çıkan mi Türkiye garantisi yazan kağıtta note 7 yazıyor ben bundan şüphelendim sabah garanti belgesindeki numarayı aradım genpa çıkıyor imei numarasından sorgulattım iki imei numrası kayıtlı ve garantisi bizde gözüküyor dedi. İçinden çıkan garanti kağıdını söyledim yanlış model yazdığını önemli değil önem olan fatura dedi faturası varsa sıkıntı olmaz dedi. Bende kullanmaya başladım yardımlarınız için çok teşekkür ederim

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt