Yardım Discord uygulaması ısınma s.

Mutluokutan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mutlu
Cihazım
Mi9T PRO
Konular
11
Discord uygulamasında sesli sohbet yaptığımız zaman inanılmaz bir ısınma oluyor cihazda. Anlam veremedim. Bir kaç Xiaomi cihazda daha aynı sorun varmış. Çözümünü bulamadım. Belki bilen vardır diye buraya yazmak istedim. Bu arada Eu 1.2.0.6 kullanıyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
Discord uygulamasında sesli sohbet yaptığımız zaman inanılmaz bir ısınma oluyor cihazda. Anlam veremedim. Bir kaç Xiaomi cihazda daha aynı sorun varmış. Çözümünü bulamadım. Belki bilen vardır diye buraya yazmak istedim. Bu arada Eu 1.2.0.6 kullanıyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Discord'un kendisi bırakın Android'i Windows'ta da aynı şekilde yüksek derecede RAM ve CPU tüketiyor. Bunu yaşayan ilk kişi değilsiniz ve bu sorunu çözmezlerse son da olmayacaksınız. Arama tarayıcınıza (Google, vs.) discord high RAM and CPU usage yazarsanız yüzlerce web sitesine ulaşacaksınız.

midnight

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Pense34 hocamızın dediği gibi, benim de bildiğim duyduğum kadarıyla tüm telefonlarda ısınma yapıyormuş.Ben de aynı şekil 9T Pro kullanıyorum hangi romu kullandıysam 30 dakikadan sonra ısınma yapıyor ve doğal olarak şarj tüketimi fazla oluyor. Muhtemelen optimizasyon sıkıntısıdır umarım yakında düzelir.

cybermedya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kemal
Cihazım
Mİ9TPRO
Meslek
Media
Konular
20
discord her işletim sistemlerinde böyle agır animasyon uygulamasıdır ve cpu ram yoruyor

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
Bir ara bende de vardı discorda mail ile ulaştım cihazımı sorunlu buldular. Neyse daha sonra tam hatırlamıyorum ama galiba MIUI 11.0.3 e düştüm ısınma düzelmişti bir deneyin tam hatırlamıyorum.

Üst Alt