Yardım Discord çok şarj tüketiyor

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui12.0.3
Telefon Modeli
Mi 9T Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar mi 9t pro kullanıyorum. Arkadaşlarla sohbet için discord kullanıyoruz fakat nedendir bilinmez cihazımda çok fazla şarj tüketimine ve orta derecede ısınmaya neden oluyor ne yapmalıyım?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-11-21-00-54-31-328_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-11-21-00-54-31-328_com.miui.securitycenter.jpg
    267,8 KB · Görüntüleme: 15

eminguc1995

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
11
Sonuçta arka planda işlem yapıyor ve mikrofon & internet kullanıyor. Ama istatistikler normal mi bilemem discord kullanmadığım için.

Oyla:

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sonuçta arka planda işlem yapıyor ve mikrofon & internet kullanıyor. Ama istatistikler normal mi bilemem discord kullanmadığım için.
hocam bende şüphe uyandırmasının sebebi J7 prime olan eski cihazımda bu kadar fazla pil tüketmiyor olmasıydı şuan ki cihazımda şarjı normalde 7 saat ekran süresi verir pil tasarufu olmadan discord kullanırken 35 40 dakikada %20 kadar belki fazlası pil harcıyor cihaz

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
hocam bende şüphe uyandırmasının sebebi J7 prime olan eski cihazımda bu kadar fazla pil tüketmiyor olmasıydı şuan ki cihazımda şarjı normalde 7 saat ekran süresi verir pil tasarufu olmadan discord kullanırken 35 40 dakikada %20 kadar belki fazlası pil harcıyor cihaz
Dıscord canı sıkılıdıkca pubg felan oynuyo heralde gızlı gızlı. Iyı bari ekranı kapatıp oynuyo yoksa %50 giderdı sarjı :)

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Merhaba arkadaşlar mi 9t pro kullanıyorum. Arkadaşlarla sohbet için discord kullanıyoruz fakat nedendir bilinmez cihazımda çok fazla şarj tüketimine ve orta derecede ısınmaya neden oluyor ne yapmalıyım?

Cihazınız ve yazılım sürümünüz ile uyumsuzluk olabilir. Tüketim normal değil. Çok ihtiyaç duymuyorsanız kaldırabilirsiniz.

Oyla:

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınız ve yazılım sürümünüz ile uyumsuzluk olabilir. Tüketim normal değil. Çok ihtiyaç duymuyorsanız kaldırabilirsiniz.
Hocam mesele şu ki MIUI 12, yüklü cihazda mi 9t pro da kötü bir cihaz değil ısınacak kadar vizeler için arkadaşlarla konuşuyoruz da sıkıntı oluyor işte şarjın bitmesi

Oyla:
Üst Alt