Yardım Dirençli Rubyplus Bootloader Açma

Kaanklc12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir Kaan
Cihazım
Redmi 12 Pro +
Meslek
Öğrenci
Konular
13
Herkese merhaba, Hyperos 2.10 yüklü Redmi Note 12 Pro Plus cihazım var. Bu cihaz fake romluydu miui 14te kalmıştı bende preloader mode ile hyperos gobale çevirip bootloader açmadan güncellemeleri açtım. Fakat şimdi de araştırdığıma göre bu cihazlara direnç atıldıysa hyperos da NFC çalışmıyormuş, bunun için twrp ile magisk atıp modül ile sorunu çözebiliyormuşuz. Mi kilidini açacağım fakat geliştirici seçeneklerinde cihazı kayıt ederken hata alıyorum onun içinde ilerleyemiyorum. Konuyla alakalı bilgisi olan var mı?

cemil72

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cemil
Cihazım
Xiaomi 17 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Herkese merhaba, Hyperos 2.10 yüklü Redmi Note 12 Pro Plus cihazım var. Bu cihaz fake romluydu miui 14te kalmıştı bende preloader mode ile hyperos gobale çevirip bootloader açmadan güncellemeleri açtım. Fakat şimdi de araştırdığıma göre bu cihazlara direnç atıldıysa hyperos da NFC çalışmıyormuş, bunun için twrp ile magisk atıp modül ile sorunu çözebiliyormuşuz. Mi kilidini açacağım fakat geliştirici seçeneklerinde cihazı kayıt ederken hata alıyorum onun içinde ilerleyemiyorum. Konuyla alakalı bilgisi olan var mı?
Hocam aldığın hatanın ekran görüntüsünü paylaşırmısın

Kaanklc12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir Kaan
Cihazım
Redmi 12 Pro +
Meslek
Öğrenci
Konular
13
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Kaanklc12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir Kaan
Cihazım
Redmi 12 Pro +
Meslek
Öğrenci
Konular
13

cemil72

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cemil
Cihazım
Xiaomi 17 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
11
evet çin cihazı daha sonrasında rom değişikliği yapıp globale dönüştürmüştüm, hiçmi çözümü yok?
Mümkün ama çok zor
1. çine ait bir mi hesabı oluşturmanız gerekiyor onun içinde çin numarası ve çine ait bir mail adresi lazım
2. yetkili hesap ile bootloader kilidini açmak buda maliyetli olabilir

Üst Alt