Soru Dirençli Mi11 Ultra Kullanıcıları ve Şarj Sorunları

hcaykara1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil
Cihazım
Mi 11 ultra
Konular
1
herkese merhaba, bu konuyu bende açmak istedim bilgi sahibi olanlar bilgi paylaşıp bilmeyenler de faydalansın düşüncem var konu başlığından gördüğünüz üzere m11u kullanıclarının şikayeti hep şarj sorunu aynı cihazı bende kullanıyorum bende aldığım günden itibaren şarj sıkıntısı olmaya başladı araştırma yaparak devchek uygulamasını indirip şarj döngüsüne baktığımda 1561'di bunun üzerine batarya değişimi yaptım bir kaç gün iyi gitsede yine hızlı bittiğini gördüm acaba sorun telefonun SD-888 olmasından kaynaklı mı bu işlemci mi çok yiyor yoksa dirençten kaynaklı bir sorun mu var hala çözemedim bilgi sahibi olanlar bizi bir aydınlatabilir mi ? iyi forumlar

Drxx

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Okyay
Cihazım
Mi 11 ULTRA
Konular
1
evet telefon ekran olarak çok iyi ..arka ekran bir artı ancak pil tüketimi konusu en büyük sorun ...rom değiştirerek birkaç romda bu telafi ediliyor bir yere kadar bazı tavizlerle mesala arka ekran olmuyor aosp romlarda gibi ... hyperos 2 tam bir pil düşmanı bir önceki versiyon indonezya romu en randımanlı olandı ama eskide kaldı artık ... işlemci konusunda gece tüm bağlantıları interneti kapatıp ultra pil tasarruflu mod ile gece 12-sabah 7 arası %5 kaybı oluyor sanki dizginlemek lazım gibi

Üst Alt