Yardım Dirençli IMEI

furkantc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Yok
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
.
Telefon Modeli
.
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar ilk defa kayıt dışı telefon almayı düşünüyorum. Note 11 pro, Mi11T ve Mi12T arasında kaldım.
Mi11T ve Mi12T'nin 11 proya göre çok iyi olduğunu biliyorum ama galiba Mi11T ve Mi12T'de direnç problemi varmış.
Dirençli IMEI'ye güvenmiyorum çünkü telefon açılıyormuş ve telefona fiziksel müdahele ediliyormuş. Sonuç olarak garantisi olmayan bir telefon. İyi bir telefoncuya düşmezsem telefonun bozulma ihtimali de var doğru değil mi ?
Yani bu telefonlara normal bildiğimiz IMEI ile yapamıyor muyuz veya bunun farklı yolu yok mu?
Note 10 pro veya 11 pro alırsam, Mi11T ile Mi12T'de ki gibi dirençli IMEI mi attırmam gerekiyor?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Note 10 pro note 11 pro ya dirençsizde işlem yapılabilir. 10 proda güncellemeden sonra modem yükleyeceksiniz, 11 pro ya da güncelleme yapmamanız gerekiyor.. ya da 2 cihazıda güncelleme yapmadan kullanacaksınız.

Oyla:

furkantc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Yok
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Note 10 pro note 11 pro ya dirençsizde işlem yapılabilir. 10 proda güncellemeden sonra modem yükleyeceksiniz, 11 pro ya da güncelleme yapmamanız gerekiyor.. ya da 2 cihazıda güncelleme yapmadan kullanacaksınız.
Peki hocam Mi11 T içinde dirençsiz IMEI atılabilir diyenler var. Mi12T de dirençli IMEI şart ama Mi11T'ye şart değil diyorlar. Doğru mudur?
Çünkü Mİ 11t veya Mi12 t almayı düşünüyorum. İlk defa kayıt dışı telefon alacağım. Açıkçası telefona fiziksel müdahele yapılmasını da istemiyorum.
Çünkü çok bilgim yok. Araştırdığım kadarıyla forumlarda dırençli ımeı attırıp telefonunda problemler yaşayanlar oluyormuş. Anakarta fiziksel müdahale olduğu için yapan telefoncu işinin ehli değilse baya sorun oluyormuş. Açıkçası ben de bundan korktuğum için dirençli ımeı attırmak istemiyorum.
Yani mi11t alırsam dirençli IMEI attırmam şart mı? Yoksa Note 11 pro veya 10 prodan birini alıp dirençsiz ımeı attırarak mı kullanmalıyım bilmiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bakın öncelikle sakin olun özeldende ayrıca mesaj bombardımanına tutmanıza gerek yok. Konunuzu açmışsınız herkes bildiği kadar yorum yapacaktır sakin sakin..

Güvenmiyorsanız dirençsiz imei atılan bir çok model var onları tercih edin. İyi forumlar..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi Repair – Xiaomi Tools bu linktende her cihazın imei yöntemine ayrıca ulaşabilirsiniz.

Oyla:

furkantc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Yok
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bakın öncelikle sakin olun özeldende ayrıca mesaj bombardımanına tutmanıza gerek yok. Konunuzu açmışsınız herkes bildiği kadar yorum yapacaktır sakin sakin..

Güvenmiyorsanız dirençsiz imei atılan bir çok model var onları tercih edin. İyi forumlar..
Hocam işte acemi olduğum için soruyorum. Mİ11T için dirençsiz ımeı atılıyor mu atılmıyor mu? dirençli ımeı şart mı?
Ve birde eski android telefonumun IMEI'ni kendim atabilir miyim?

Xiaomi Repair – Xiaomi Tools bu linktende her cihazın imei yöntemine ayrıca ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler Hocam. Bir sorum daha olacak. Bu konuda acemi olduğum için soruyorum. Aldığım telefona, eski telefonumun IMEI'ni kendim atıp kullanabilir miyim? Veya kayıtlı bir telefonun IMEI bu şekilde kayıt dışı bir telefona IMEI olarak atılabiliyor mu? Bunu da cevaplarsanız sevinirim

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt