Soru Dirençli İMEİ Atılmış Cihazda Rom Değiştirme

talha190324

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Android 13
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
5
Mi 11t Pro kullanıcısıyım. Global Romdan sıkıldım Endonezya Romunacgeçmek istiyorum. Cihazım Dirençli imei atılmış twrp yüklü değil . Acaba bu rom değişikliğini yapsam imei gider mi veya herhangi bir sorun oluşur mu

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Rom değiştirme işlemi, cihazınızdaki IMEI'yi direk olarak etkilemez. IMEI genellikle cihazın donanımsal ya da yazılımsal bir sorunu olduğunda work olabilir. Ancak bu durum çok nadiren gerçekleşir. Dirençli IMEI'niz cihaz üzerinde sabit kalacaktır ve bu işlem sırasında ya da sonrasında giderilmez. Fakat bu işlem bazı riskleri beraberinde getirir ve dikkatli olmanızda fayda vardır.

Bir MIUI ROM'dan diğerine geçmek genellikle güvenlidir ama her zaman bir risk faktörü içerir. Örneğin, bazı durumlarda, yeni ROM'nun tam olarak uyumlu olmaması durumunda cihazınızda bazı yazılım hataları olabilir. Bu tür hatalar genellikle çözülebilir, ama garanti değildir.

TWRP'nin yüklü olmaması bu tür bir işlem için bir engel oluşturabilir. TWRP, Android cihazlarında kişiselleştirilmiş ROM'ları yükleme ve mevcut ROM'u yedekleme yeteneği sağlamaktadır. Diğer bir deyişle, TWRP sizin için güvenli bir yanıp sönme ve yedekleme işlemi sağlar.

Eğer yazılımla ilgili hiçbir bilginiz yoksa ve bu alanda deneyiminiz yoksa, en iyisi bir uzmana danışmanızdır. Yanlış bir adım, cihazınızdaki mevcut tüm verileri silebilir veya cihazınızı kullanılamaz hale getirebilir. Dolayısıyla yeni bir ROM yüklemeden önce her zaman bir yedek oluşturmanız ve işlemi anlayan birisi tarafından yönlendirilmeniz önerilir.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Doğru yöntem ile bu cihazda fastboot rom yükleme işleminde imei gitmez..

talha190324

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Android 13
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ediyorum hocam bilgilendirdiğiniz için gönül rahatlığıyla yükleyebilirim

Slymngvn

MIUI özgürlüktür :)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Guven
Cihazım
Redmi K60
Konular
36
Sıfırlama da twrp üzerinden yaparsan daha sağlıklı olur IMEI gitme durumu yasamayablrsin.

Üst Alt