Soru Dirençli cihaza Custom Recovery atılırsa İMEI gider mi?

wiwidi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emir
Cihazım
rn9s
Konular
1
Redmi Note 12 Pro sweet_k6a kullanıyorum cihazım dirençli. OrangeFox recovery kullanacağım ama recovery kurarsam IMEI gider mi? Recovery kurduktan sonra Root atacağım HyperOS'a. İşlemci frekanslarıyla oynamayı düşünüyorum.

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 14T
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
20
HyperOS'ta çift boot yüzünden Custom Recovery işleri biraz zor oluyor. Dirençli IMEI yapıldı ise MiFlash ile ROM yüklemek ve stock recovery ile format atmak dışında her şeyi yapabilirsiniz.

kkutuk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kenan KÜTÜK
Cihazım
redmi pro
Konular
0
merhabalar
bende Redmi Note 12 Pro sweet_k6a kullanıyorum yurtdışı dirençli üzerinde MIUI GLOBAL 14.0.3.0 (SHGMIXM) rom var otomatik güncelleme almıyor cihazın root açık başka rom yüklemek istiyorum imei gider veya brick olurmu ? HyperOS yüklenirmi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HyperOS'ta çift boot yüzünden Custom Recovery işleri biraz zor oluyor. Dirençli IMEI yapıldı ise MiFlash ile ROM yüklemek ve stock recovery ile format atmak dışında her şeyi yapabilirsiniz.
Merhabalar dirençle imei atıldı cihazıma MIUI GLOBAL 14.0.3.0 (SHGMIXM) rom yüklü güncelleme almıyor güncel rom yüklemek istiyorum tavsiyeniz olurmu..

Son düzenleme:

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
30
merhabalar
bende Redmi Note 12 Pro sweet_k6a kullanıyorum yurtdışı dirençli üzerinde MIUI GLOBAL 14.0.3.0 (SHGMIXM) rom var otomatik güncelleme almıyor cihazın root açık başka rom yüklemek istiyorum imei gider veya brick olurmu ? HyperOS yüklenirmi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar dirençle imei atıldı cihazıma MIUI GLOBAL 14.0.3.0 (SHGMIXM) rom yüklü güncelleme almıyor güncel rom yüklemek istiyorum tavsiyeniz olurmu..
Twrp yükleyin,

Android 12 için
Adb ile yükleyiniz.

Ardından aşağı da ki linkte vermiş olduğum recovery romu indiriniz.

Ardından twrp menüsüne gelerek yükleme adımlarını takip edin ve daha sonra cihazı sıfırlayın.

Gerekli rom yükleme işlemini ise ufak bir tarayıcı araştırması ile bulabileceksiniz.

Kolay gelsin

Üst Alt