Yardım Dirençli cihaz ve Rom değiştirme

y71856

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
RedmiNote13 P5G
Konular
1
Selam yıllardır Xiaomi kullanmiyordum ve resmi note 13 pro 5g ile Xiaomiye geri döndüm. Bootloader kilidini açma sistemi falan değişmiş sanırım. Cihazımda global rom var bl kilidi kapalı, Endonezya romuna geçmek istiyorum bunun için bl kilidini acmam gerekiyor mu? Yoksa direkt flaslayabilir miyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eklemeyi unuttum cihaz global rom yüklenmiş çin cihazi

easdasd617

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
asdfafa fasf
Cihazım
asfasf
Konular
9
bl kilidi açman lazım rom flashlayabilmen için. onun için de Xiaomi Topluluğu uygulamasından başvuru yapman lazım

Jackns

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Selam yıllardır Xiaomi kullanmiyordum ve resmi note 13 pro 5g ile Xiaomiye geri döndüm. Bootloader kilidini açma sistemi falan değişmiş sanırım. Cihazımda global rom var bl kilidi kapalı, Endonezya romuna geçmek istiyorum bunun için bl kilidini acmam gerekiyor mu? Yoksa direkt flaslayabilir miyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eklemeyi unuttum cihaz global rom yüklenmiş çin cihazi
cin cihazı mı orjinal türkiye garntilimi mi cihazın

Jackns

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
malesef bootloader kilidi açamıyolar cin cihazında bügün bütün forumlarda dönen 3 büyük kişiye yazdım işinin uzmanı olanlar 3 de şuan açılacak bi yöntem yoktur diye bana cevap verdiler yani cihazın bootloader kilidi açacak kimse yok parasıyla da bilene şu yöntem var cin hesapı ile açıla biliyomuş o da ama mi community den başvurup yapıp izin aldıktan sonra ama oluyormu bilmiyorum ben şuan cin hesapı açtım bekliyorum 10 11 gün filan oldu denicem olmazsa da artık yapacak cok araştırdım dedim gibi şuan harbiden cihazın kilidini açma mucize açanlarda cihazı satan kişiler fake rom yükleyip geri kapatıyolar bana cihaz öyle geldi hyperos var 1.0.4.0 sürüm fake rom bliye kapatmışlar geri

y71856

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
RedmiNote13 P5G
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bende de aynı sürüm var. Fake rom mu?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt