Yardım Dirençli cihaz alınır mı ?

• Konbuyu başlatan Fur96
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 13
  • Görüntüleme 181

Fur96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 12
Meslek
Mezun
Konular
92
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
2.0.3.0.VMXMIXM
Telefon Modeli
Redmi 12 4G Fire Türkiye Modeli
Bootloader Kilidi
Açık
Tekno muaz sitesinden dirençli cihaz bakıyorum da Dirençli cihazlarda en son nvme hatası vardı öneriniz var mı yoksa ?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
işçiliği güzel yapılmış ise alınır hiç bir sorunda yaşanmaz. İşini severek yapan insanlar var görüyoruz takdir ediyoruz. Ama bazı kişilerde var ki işte onlara denk gelirseniz Sizi gerçekten yoracaktır.

Oyla:

Fur96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 12
Meslek
Mezun
Konular
92
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işçiliği güzel yapılmış ise alınır hiç bir sorunda yaşanmaz. İşini severek yapan insanlar var görüyoruz takdir ediyoruz. Ama bazı kişilerde var ki işte onlara denk gelirseniz Sizi gerçekten yoracaktır.
Hocam en son nvme hatası vardı noldu ona ?

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
İşçiliği güzel olunca sorun çıkmaz ancak server kayıt olan şu günlerde direnç ile uğraşmak saçma. 4 bin civarına server kaydı sorunsuz yapılıyor.

Bir çok cihaz hyperos 2 ile sorunlar yaşıyor ayrıca maalesef çözümü de hala yok.

Oyla:

Fur96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 12
Meslek
Mezun
Konular
92
İşçiliği güzel olunca sorun çıkmaz ancak server kayıt olan şu günlerde direnç ile uğraşmak saçma. 4 bin civarına server kaydı sorunsuz yapılıyor.

Bir çok cihaz hyperos 2 ile sorunlar yaşıyor ayrıca maalesef çözümü de hala yok.
Server kayıt için elimde cihaz olsa direkt o siteden server kayıtlı alırım 😅

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Server kayıt için elimde cihaz olsa direkt o siteden server kayıtlı alırım 😅
Xiaomi 14T proyu server kayıtlı baya ucuza satıyor o site direnç ile arasında 1.5 falan fark var. Bütçe de önemli tabi ama tavsiye ederim şu an en iyi f/p telefonu.

Oyla:

Fur96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 12
Meslek
Mezun
Konular
92
Xiaomi 14T proyu server kayıtlı baya ucuza satıyor o site direnç ile arasında 1.5 falan fark var. Bütçe de önemli tabi ama tavsiye ederim şu an en iyi f/p telefonu.
Xiaomi 15 bekliyom dediğim gibi varsa onada server bir cihazın imeisini bulcam ya da internetin en dip katmanlarını kurcalıyacağım 😁 kafeinsiz

Son düzenleme:
Oyla:

Fur96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 12
Meslek
Mezun
Konular
92
Sadece Snapdragonlu telefonlarda mı sıkıntı var yoksa mesela Note 13 pro+ 5G'de MTK var ondan sıkıntı olur mu modem dosyası vs ?

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Sadece Snapdragonlu telefonlarda mı sıkıntı var yoksa mesela Note 13 pro+ 5G'de MTK var ondan sıkıntı olur mu modem dosyası vs ?
Hepsinde sıkıntı var ama MTK cihazların bazıları servere gerek kalmadan direkt yazılımsal kayıt oluyor format güncelleme sorunsuz oluyor. Şanslısınız çünkü 13 pro plus da bunlardan biri.

Sorunsuz çift sim yazılımsal kayıt oluyor format güncelleme sorunsuz direnç, server vs gerekmez. Bildiğim kadarıyla kayıtlı halde 12-13 bine satılıyor. Cihaz zaten sizde varsa kayıt için H.kadioglu na danışın.

Oyla:

Fur96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 12
Meslek
Mezun
Konular
92
Hepsinde sıkıntı var ama MTK cihazların bazıları servere gerek kalmadan direkt yazılımsal kayıt oluyor format güncelleme sorunsuz oluyor. Şanslısınız çünkü 13 pro plus da bunlardan biri.

Sorunsuz çift sim yazılımsal kayıt oluyor format güncelleme sorunsuz direnç, server vs gerekmez. Bildiğim kadarıyla kayıtlı halde 12-13 bine satılıyor. Cihaz zaten sizde varsa kayıt için H.kadioglu na danışın.
Buna şimdi araştırdım ücretli Eu rom var önemli olan çalışması diyelim yazılım kayıtlı ücretli Eu rom'a geçersem imei uçar mı ?

Oyla:
Üst Alt