Yardım Direnç uygulanmış cihazada eu rom yüklerken bootlader açma şartmi

Bozaslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Poco X3 pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miu 13 global
Telefon Modeli
Poco X3 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Cihazıma direnç uygulanmış miu 14 eu kurucam ama botlader acmadam yapilirmi direnç uygulandığı için yazılım kırılmış oluyormuş zaten sizin fikriniz.
git ac diceksiniz ama cihazda mı kilidi var bypass yapıldı bootlader istesemde acamiyorum

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
custom romlar kilit kapalı yüklenmez. zaten bypass lı cihaza rom atarsanda hesap ekranında kalır açılmaz. kurcalamadan böyle kullanacaksınız.

Oyla:

Bozaslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Poco X3 pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
custom romlar kilit kapalı yüklenmez. zaten bypass lı cihaza rom atarsanda hesap ekranında kalır açılmaz. kurcalamadan böyle kullanacaksınız.
Peki IMEI atmak için bootlader açılması lazimi eğer lazımsa cihaza bypas yapilmis bootlader nasıl acilcak cihazda direnç var önceden iemi vardı guncelledim mı kilidi çıktı bypass yapıldı bootlader kapanmış bunuda cevaplayin Allah sizden razı olsun

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Peki IMEI atmak için bootlader açılması lazimi eğer lazımsa cihaza bypas yapilmis bootlader nasıl acilcak cihazda direnç var önceden iemi vardı guncelledim mı kilidi çıktı bypass yapıldı bootlader kapanmış bunuda cevaplayin Allah sizden razı olsun
Cevapladım zaten konudan konuya atlayınca okumamışsınız. Kilit şart değil biz uzak bağlantı ile yaparız imeisini

Oyla:
Üst Alt