- Adım
- Kadir
- Cihazım
- Xiaomi 14 ultra
- Konular
- 8
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global v.1.0.10.0 UMOMIXM
- Telefon Modeli
- Redmi Note 12 Pro 5G
- Bootloader Kilidi
- Açık
RN12 Pro 5G Cihazda Direnç İslemi Uygulanmış cihaz Isınınca Reset Atıyor Son Zamanlarda reset sorunu haftada bir kereden günde 6-7 kere kadar çoğaldı. işlemci frekanslarını düşürüp telefonun ısınma sorununu azaltıp telefonun bu reset atma problemini çözebileceğimi düşündüm. 3C Cpu manager Uygulamasını İndirdim Yalnız Ne Yaptıysam İşlemci Frekansları İstediğim Düzeyde Kalmıyor Ben Frekans Düşürdükçe Frekanslar Kendiliğinden Tekrar Artıyor Kalıcı Olarak Bunu Düşürebilen Alternatif Bir Uygulama Daha Var mı? Dirençli Bir Cihazda Böyle Bir Yöntemi deneyen Ve Çözüme Kavuşan Veya Olumlu Veya Olumsuz Bir Sonuc Alan Birisi Oldu mu Aranızda Yardımcı Olursanız Sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekleme: Franko Kernel Manager İle denedim İşlemci Frekansları Yine de Düşmüyor Bende İşlemci Çekirdeklerinden Bazılarını Kapatmaya Karar Verdim Ben Kapatıyorum Yeniden açılıyor Sürekli Ne Yapabilirim Hyperos'ta İşlemci Yönetimine Müdahale Edemiyor muyuz?RN12 Pro 5G Cihazda Direnç İslemi Uygulanmış cihaz Isınınca Reset Atıyor Son Zamanlarda reset sorunu haftada bir kereden günde 6-7 kere kadar çoğaldı. işlemci frekanslarını düşürüp telefonun ısınma sorununu azaltıp telefonun bu reset atma problemini çözebileceğimi düşündüm. 3C Cpu manager Uygulamasını İndirdim Yalnız Ne Yaptıysam İşlemci Frekansları İstediğim Düzeyde Kalmıyor Ben Frekans Düşürdükçe Frekanslar Kendiliğinden Tekrar Artıyor Kalıcı Olarak Bunu Düşürebilen Alternatif Bir Uygulama Daha Var mı? Dirençli Bir Cihazda Böyle Bir Yöntemi deneyen Ve Çözüme Kavuşan Veya Olumlu Veya Olumsuz Bir Sonuc Alan Birisi Oldu mu Aranızda Yardımcı Olursanız Sevinirim.