Soru Direnç sonrası sıfırlama

karktersiz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serfar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
6
Xiaomi 13 aldım yeni direnç atmışlar ve IMEI de atmışlar. Geldi bı sıfırlayıp yeniden kurayım dedim ama IMEI ye bakmadım. Sonra telefonu kurdum. IMEI bakmak sonra aklıma geldi. Baktım IMEI orijinal imesi iletişime geçtim. Bana dediler sıfırladıysanız IMEI gider. IMEI gitse null olmaz mı orijinal imei ye mi döner. Ve mi 13 lerde IMEI sıfırlama ile gidiyor mu (gitmiyor diye biliyorum ben). Son olarak şuan IMEI atılsa telefonun sıfırlanması mı gerek?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-02-19-18-28-20-037_com.miui.cit.jpg
    Screenshot_2025-02-19-18-28-20-037_com.miui.cit.jpg
    750,1 KB · Görüntüleme: 16

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
sim1 kayıt yapılmıştır sıfırlamada orjinal imeiler gelir. Burada yanlış bilinen algı ise Direnç değişimi yapılan cihazlarda sıfırlamada imei silinmemesidir. Direnç donanımsal korumayı kaldırmak için uygulanan bir işlemdir. Sıfırlama da imeinin gitmesi işlemci ile alakalı bir durumdur. Eğer çift sim kayıt yapılabilseydi sıfırladığınızda imei null olacaktı. Ama şuanda bu çin cihazlar için server kapalı olduğu için bu mümkün değil.
Şuanda cihaz yeniden sıfırlanmadan sim1 kayıt yapılabilir. Aldığınız yer bu desteği vermiyorsa biz uzak bağlantı ile halledebiliriz.

karktersiz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serfar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler hocam. Peki hocam mi 13'de bu tek sime atılan immei güncelleme ile gider mi? Bi 4 ay kullanıp sonra atmayı düşünüyorum hocam o zaman sizinle özelden iletişime geçerim.

Üst Alt