Yardım Direnç Sonrası Aşırı Isınma

Inflect

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9T
Konular
1
11T cihazım kötü bir telefoncunun eline düştü. Bildiğim kadarıyla 11T için direnç işlemi mevcut değil. Bunu söylememe rağmen biz daha önce çoğu kez yaptık herhangi bir sorun olmaz vs. telefonu teslim ettim. Telefonu ilk elime aldığımda fark ettiğim çekim gücünün düştüğü oldu. Söyledim normal vs olduğunu söylediler. Cihazın GPS ini bozmuşlar. çalışmıyor. Miui 12.5 sürümü atmışlar güncellemeyi kapatmışlar. Sıfırlama yaparsam hiç bir farkı olmayacağını söylediler. Telefonumu ARGE olarak kullandıklarını söylediler :) Her şeyin üstüne birde dalga geçer gibi bunu söylediler. Son olarak telefonum aşırı ısınıyor. Sıcaklık programlarıyla baktığımda 45 derecelerde geziyor. Çokta yüksek gelmedi. Bu telefon düzelir mi ya da bu şekilde yeni telefona geçilene kadar idare eder mi?

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Eline tornavida alan şeref yoksunu tamirci olursa böyle oluyor maalesef. Yapılan işlem yüzünden hak aramak da sıkıntı. İlk fırsatta satın gitsin ama bir telefoncuya satın normal birine değil.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Bu tür işler öyle herkese yaptırılmaz.
Bir hata yapmışsınız artık.

Mi 11T zaten yazılımsal çift sim kayıt alan bir cihaz yazılımsal kayıt yaptırıp güncelleme kapatsanız daha avantajlı olurdu.

PUBG, CODM gibi büyük çaplı oyunlarda 45 derece seviyeleri normal sayılabilir.

Günlük kullanım 45 derece görüyorsa o telefonu direkt kullanımdan kaldırın. Çok tehlikeli ısılar söz konusu olabilir.

Çekim gücü konusu cihaz kapağının yanlış takılması veya anten kablosunun hasar görmesinden kaynaklı olabilir.
GPS için çok fazla ihtimal var.

Özetle size geçmiş olsun demek istiyorum.

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Hocam ne desem bilemedim