Sohbet direnç nedir? dirençsiz imei atılabilen marka farketmeksizin 16-20k bütceye sıfır tel arıyorum

• Konbuyu başlatan Ys.orj
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 7
  • Görüntüleme 626

Ys.orj

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ys.orj
Cihazım
Redmi note 10s
Konular
5
redmi10s kullanıyordum ekran konnektörü koptu şuan çekmecede yatıyor
yerıne alabileceğim kroniksiz güçlü bir telefon arıyorum
aklımda 13 ultra var fakat drenç işlemiiçin telefonun anakartına müdahale ediyorlar diye biliyorum ve sıfır bi telefonun içini açtırmaktan yana değilim

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
aklımda 13 ultra var fakat drenç işlemiiçin telefonun anakartına müdahale ediyorlar diye biliyorum ve sıfır bi telefonun içini açtırmaktan yana değilim
13 Ultraya server kaydı da yapılmaya başlandı. Bence 13 ultra alınır.

Toorop

F-Xiaomi
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Bildiğim kadarıyla koruma bulunduğu için mecburen telefonun içi açılıyor. Yurtdışı düşünüyorsanız, aldığınız gibi kullanamayacaksanız ve ileride rom değiştiriyim, sıfırlayım, güncelleyim..vs diye düşünceniz olacaksa ve yeterli bilginiz yoksa hiç girmeyin. Bazı modellere güncelleme de yapılamıyor, bazıları sıfırlanamıyor..vs. Benim tavsiyem ya 1-2 model düşüğünü alın yd olmadan yada yenilenmiş telefonlara bakın, onlar da en az 1 yıl garantili satılıyor. Forumda son zamanlarda yd cihazlara çok destek isteyen oluyor, yanlış bilgi verip sıkıntı olmasın diye birşey yazmıyorum ben ama belirttiğim gibi aldığı gibi kullanamıyorsa ve rom işlerine girecekse yeterince bilgisi olmayana göre değil bu telefonlar. Destek lazım olduğunda birisi burada farkında olmadan yanlış işlem yazar üstüne ek masraf çıkartırsınız, dün bir arkadaş sorunsuz nasıl rom değiştiririm diye konu açmış, kisme garanti veremez bu konularda ve risk tamamen size kalır. Server kaydı ayrı bir konu ve detaylarını bilmiyorum, direnç diye sormuşsunuz o yüzden bu şekilde yazdım.

Ys.orj

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ys.orj
Cihazım
Redmi note 10s
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
babamın israri üzerine redmi 13 pro plus aldım
eski telefonuma erişimim yok içindeki dosyaları nasıl getirebilirim

Hitmantextil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
poco f2 pro
Konular
12
Bildiğim kadarıyla koruma bulunduğu için mecburen telefonun içi açılıyor. Yurtdışı düşünüyorsanız, aldığınız gibi kullanamayacaksanız ve ileride rom değiştiriyim, sıfırlayım, güncelleyim..vs diye düşünceniz olacaksa ve yeterli bilginiz yoksa hiç girmeyin. Bazı modellere güncelleme de yapılamıyor, bazıları sıfırlanamıyor..vs. Benim tavsiyem ya 1-2 model düşüğünü alın yd olmadan yada yenilenmiş telefonlara bakın, onlar da en az 1 yıl garantili satılıyor. Forumda son zamanlarda yd cihazlara çok destek isteyen oluyor, yanlış bilgi verip sıkıntı olmasın diye birşey yazmıyorum ben ama belirttiğim gibi aldığı gibi kullanamıyorsa ve rom işlerine girecekse yeterince bilgisi olmayana göre değil bu telefonlar. Destek lazım olduğunda birisi burada farkında olmadan yanlış işlem yazar üstüne ek masraf çıkartırsınız, dün bir arkadaş sorunsuz nasıl rom değiştiririm diye konu açmış, kisme garanti veremez bu konularda ve risk tamamen size kalır. Server kaydı ayrı bir konu ve detaylarını bilmiyorum, direnç diye sormuşsunuz o yüzden bu şekilde yazdım.
Güncelleme konusunda yurtdışı olması bir sorun teşkil etmiyor takır takır güncelleme alıyor yine rom atmakda riskli değil en fazla yanlış romu atarsın cihaz açılmaz doğru romu bulup attığında geri düzelir, boşa düşük bir model almayın sıfır yurtdışı alın zaten 8 ay açık 4 ay da başka telefon kullanırsınız kafanız rahat olur her yıl açılıyor zaten yeniden

Toorop

F-Xiaomi
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
Güncelleme konusunda yurtdışı olması bir sorun teşkil etmiyor takır takır güncelleme alıyor yine rom atmakda riskli değil en fazla yanlış romu atarsın cihaz açılmaz doğru romu bulup attığında geri düzelir, boşa düşük bir model almayın sıfır yurtdışı alın zaten 8 ay açık 4 ay da başka telefon kullanırsınız kafanız rahat olur her yıl açılıyor zaten yeniden
Bilginiz yoksa diye belirttim o yüzden, güncelleme aldığında uçan cihazlar da mevcut forumda konuları da var. O cihazlara belki işlem yanlış yapılmıştır, belki fake rom vardır bilemem ama yeterli bilgisi olmayana göre değil dedim o yüzden. Sizin bilginiz var belli ki, olmayan birisi aldığı ve bu tarz sorun yaşadığında ek masraf çıkartacaktır.

Hitmantextil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
poco f2 pro
Konular
12
Bilginiz yoksa diye belirttim o yüzden, güncelleme aldığında uçan cihazlar da mevcut forumda konuları da var. O cihazlara belki işlem yanlış yapılmıştır, belki fake rom vardır bilemem ama yeterli bilgisi olmayana göre değil dedim o yüzden. Sizin bilginiz var belli ki, olmayan birisi aldığı ve bu tarz sorun yaşadığında ek masraf çıkartacaktır.
Genelde işlem yapılan cihazların güncelleme almasını yazılımsal şekilde engelliyorlar diye biliyorum hatta güncelleyici çalışmıyor

weepanimuwatcher

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 14T TR
Konular
42
sıfırlamayı twrpden yaparsan uçmuyor ve genelde de zatn mtk işlemcili cihazlarda güncelleme vs uçuyor snapdragon takılırsanız genelde sorun olmaz mi 13 pro kullanıyorum 3 4 rom (paranoid aosp,eu hyper 1,elite hyper 1,eu miui 14, eu hyper 2) attım fabrika ayarlarına (twrp üzerinden tabii ki) vs döndürdüm sorun çıkarmadı, o yüzden evet yd alınacaksa önce imei uçup uçmama durumu araştırılmalı balık gibi atlanırsa sorun çıkar dediğiniz gibi giggle~~
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

direnç takıntın varsa ve o kadar kamera vs umursamıyorsan genel kullanıyorsan teli al bir s23 bak keyfine, ayrıca direnç işleminde genelde işlemciye değil anakartın üzerindeki dirence müdahele ediliyor eğer titizlik ile yapılırsa sorun teşkil etmez, bende direnç konusunda "sorunlu" sayılan bir telefon var (mi 13 pro çift katman anakart) direnç yapıldı 5 aydır sorunsuz kullanıyorum...

Son düzenleme:
Üst Alt