Soru Direnç kayıtlı Xiaomi 15'e xiaomi.eu rom kurup HyperOS 3 yapabilir miyiz?

F2010furs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan Samed
Cihazım
Note 14
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
OS2.0.xxxxx
Telefon Modeli
Xiaomi 15
Bootloader Kilidi
Açık
Geçen teknomuaz'da şöyle bir ilan gördüm adama sorunca hyperos 2 ile gelir dedi güncelleyemezsiniz vs. dedi. Ben de bilemedim ona göre olmazsa 15t Pro alacağız artık.

BatTech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
Geçen teknomuaz'da şöyle bir ilan gördüm adama sorunca hyperos 2 ile gelir dedi güncelleyemezsiniz vs. dedi. Ben de bilemedim ona göre olmazsa 15t Pro alacağız artık.
Olmaz hocam güncelleyemezsiniz rom kuramazsınız 15t pro alacaksanızda mediatek işlemcili olduğu için eu rom desteği yok. telefon alırkende global cihaz almaya dikkat edin çin cihazları sıkıntılı

Oyla:

F2010furs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan Samed
Cihazım
Note 14
Konular
1
Aslında Mediateklere patreonlarindan eu rom kuruluyor 10$ ama gerek kalmaz zaten global yeter. Ben orada hyperos 3 kurmak manasında demiştim sağolun. O zaman 15t proya bakcaz artık.
Olmaz hocam güncelleyemezsiniz rom kuramazsınız 15t pro alacaksanızda mediatek işlemcili olduğu için eu rom desteği yok. telefon alırkende global cihaz almaya dikkat edin çin cihazları sıkıntılı

Oyla:

BatTech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
Aslında Mediateklere patreonlarindan eu rom kuruluyor 10$ ama gerek kalmaz zaten global yeter. Ben orada hyperos 3 kurmak manasında demiştim sağolun. O zaman 15t proya bakcaz artık.
global cihaz almaya dikkat edin ilerde başınız ağrımasın

Oyla:
Üst Alt