Soru Direnç kayıtlı telefonda hyperos geçmek

tallhunter

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
mi8 se
Konular
30
Direnç kayıtlı k60 pro cihazda miui 14 mevcut. Hyperosa geçmek istiyorum. Twrp kurulumu ve eu rom önerisi var mı. İmeiler ne yaparsam uçar ya da uçmaz? Yardımcı olabilecek var mı?

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 14T
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
20
IMEI'lerin gitmemesi için fastboot veya flashtool uygulamalarından uzak durmanızı öneriyorum. Sadece TWRP uzerinden güncelleme veya ROM yükleme işlemleri IMEI için sağlıklı. Cihazınızın sayfasında sabitlenmiş TWRP konusu var. En stabil rom ise aşağıda.

Xiaomiuser2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sıtkı
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
0
Direnç kayıtlı k60 pro cihazda miui 14 mevcut. Hyperosa geçmek istiyorum. Twrp kurulumu ve eu rom önerisi var mı. İmeiler ne yaparsam uçar ya da uçmaz? Yardımcı olabilecek var mı?
Merhaba yükleyebildiniz mi acaba yüklediyseniz hangi yolla yüklediniz bende de K60 Pro çin rom var

Koktay_x

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
5

Redmi K60 Pro
socratesSnapdragon 8 Gen 2Direnç ile çift SIM mümkündür. Güncelleme yapabilirsiniz numaralar silinmez, Format işleminin sadece TWRP üzerinden yapılması tavsiye edilir.

spawn1321

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 10 ULTRA
Konular
60
k60 pro da defalarca fastboot üzerinden rom kurdum , cihaz bi çok kez brick oldu ve fastboot üzerinden rom kurdum ancak imeiler hiç bir şekilde kaybolmadı.

Üst Alt