Yardım Direnç İmei Kayıtlı Poco X3 Pro Sürüm Yükseltme

sametg22

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
samet
Cihazım
poco x3 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5.2 kararlı global
Telefon Modeli
poco x3 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkdaşlar 1 senedir yurt dışı poco x3 pro kullanıyorum direnç ime kayıtlı aldığım telefoncu güncelleme yapma telefon kapanır dedi 12. 5. 2 global sürümü var ben bunu 14 e nasıl çıkartabilirim cihaz kapanmadan

Moderatör tarafında düzenlendi:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
otomatik normal güncelleme menüsünden güncelliyorsunuz. tabi sürüm çok eski kaldığı için otodan güncelleme yapmayabilir bu durumda fastboot dan yüklersiniz. (bootloader kilidi açık ise)

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Cihazın içinden veya Mi Recovery üzerinde sıfırlamadığınız sürece IMEI'lere bir şey olmaz. Sıfırlamayı TWRP üzerinden yapmanız gerekmekte. Yine de TWRP kurup EFS kısmının yedeğini almanız iyi olacaktır.

Oyla:

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
mi 10t, s23
Meslek
Tüccar
Konular
92
otomatik normal güncelleme menüsünden güncelliyorsunuz. tabi sürüm çok eski kaldığı için otodan güncelleme yapmayabilir bu durumda fastboot dan yüklersiniz. (bootloader kilidi açık ise)
Hocam bir sorum olacak bir arkadaşta aynı cihazdan vardı birden anakart yanmış cihazın ekrana garip renkler gelip kapanmış ben direnç ten dolayı olduğunu düşündüm sizce'de öylemidir?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam bir sorum olacak bir arkadaşta aynı cihazdan vardı birden anakart yanmış cihazın ekrana garip renkler gelip kapanmış ben direnç ten dolayı olduğunu düşündüm sizce'de öylemidir?
değil kronik sorun hepsinde oluyor. dirençsiz x3 pro larda aynı patlıyor.

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Oyla:

sametg22

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
samet
Cihazım
poco x3 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu yazdıklarınızı bana çok uzak bı kavram bunu daha net anlayacağım bir video var mı acaba adım adım ilerleyip yapacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihazın içinden veya Mi Recovery üzerinde sıfırlamadığınız sürece IMEI'lere bir şey olmaz. Sıfırlamayı TWRP üzerinden yapmanız gerekmekte. Yine de TWRP kurup EFS kısmının yedeğini almanız iyi olacaktır.
Hocam bu konular ile hiç alakam yok sağolun geri dönüş yaptınız bana twrp nedir efs nedir bilmiyorum bunları daha net anlayacağım bir video öneriniz var mıdır bu işler basit mi acaba ?

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Hocam bu konular ile hiç alakam yok sağolun geri dönüş yaptınız bana twrp nedir efs nedir bilmiyorum bunları daha net anlayacağım bir video öneriniz var mıdır bu işler basit mi acaba ?
TWRP, rom/root işlemlerinde kullanılan ara yazılımdır. EFS ise cihazın yazılımının içinde yer alan IMEI'lerin bulunduğu bölümdür.

TWRP kurup sıfırlama yapmanız lazım sizin eğer sıfırlama yapmak isterseniz. Konusu: Recovery - Poco X3 Pro(Vayu) - Custom Recoverys [TWRP,OrangeFox,PBRP]

TWRP kurduktan sonra da Backup/Yedekle kısmında sadece EFS kısmını seçip işlemi tamamlarsanız IMEI'leri yanlışlıkla sildiğiniz durumlarda Restore/Geri Yükle kısmından yine TWRP üzerinden IMEI'leri yükleyebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt