Soru direnc ile imei attiran oldu mu hic?

weepanimuwatcher

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Konular
41
ben 1 hafta once yd 13t aldim, ya 1 ay sonra ya da kullanim suresi dolunca imei attirmayi dusunuyorum, internetten okudum falan bazi telefonlarda sebeke vs gidiyrmus guncelleme yapilmiyormus, anladigim kadariyla 13t ye guncelleme vs yapiliyor ve imei ucmuyor o yuzden sorun yok.. 13T'YE imei islemi yaptirip sorun yasayan varsa deneyimlerini paylasabilir mi acaba? tsk

Meteohan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metehan
Cihazım
Note 11 Pro
Konular
6
ben 1 hafta once yd 13t aldim, ya 1 ay sonra ya da kullanim suresi dolunca imei attirmayi dusunuyorum, internetten okudum falan bazi telefonlarda sebeke vs gidiyrmus guncelleme yapilmiyormus, anladigim kadariyla 13t ye guncelleme vs yapiliyor ve imei ucmuyor o yuzden sorun yok.. 13T'YE imei islemi yaptirip sorun yasayan varsa deneyimlerini paylasabilir mi acaba? tsk
13T ye imei attırmadım ama şöyle bir anım olmuş Redmi Note 12 Pro 5G vardı ona direnç ile imei attırmıştım bir arkadaşımın yer tavsiyesi üzerine attırdığım yer işlemcisine zarar vermiş sanırsam işlemi yaparken sonucunda ise günlük kullanırken bir anda telefonda ekran gitti hiçbir şekilde açılmadı başka bir telefoncuya gösterdiğimde işlemcisinde arıza olduğunu değişmesi gerektiğini söylemişti

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
13T ye imei attırmadım ama şöyle bir anım olmuş Redmi Note 12 Pro 5G vardı ona direnç ile imei attırmıştım bir arkadaşımın yer tavsiyesi üzerine attırdığım yer işlemcisine zarar vermiş sanırsam işlemi yaparken sonucunda ise günlük kullanırken bir anda telefonda ekran gitti hiçbir şekilde açılmadı başka bir telefoncuya gösterdiğimde işlemcisinde arıza olduğunu değişmesi gerektiğini söylemişti
anakarta nasıl bir zarar vermiş bu işlem ? s.hava tabancasıyla mı yapmış ? biraz mantıksız geliyor

ceka16

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
celal
Cihazım
mi 13 ultra
Konular
7
merhaba
ben direk dirençli olarak kargoyla teslim aldım. Eleman bootloader açtıktan sonra haber ver dedi, Sonra uzak bağlantıyla plakaları halletti. Nfc falan her şey sorunsuz ota güncellemesi alamadım artık bootloaderin açık olmasıyla mı ilgili bilmiyorum. güncellemeleri PC üzerinden yaptım hep.

BerkayBSK

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
17
merhaba
ben direk dirençli olarak kargoyla teslim aldım. Eleman bootloader açtıktan sonra haber ver dedi, Sonra uzak bağlantıyla plakaları halletti. Nfc falan her şey sorunsuz ota güncellemesi alamadım artık bootloaderin açık olmasıyla mı ilgili bilmiyorum. güncellemeleri PC üzerinden yaptım hep.
hocam cihazınız 13T modelimi sıfırlamayı nasıl yapıyorsunuz imei gidiyormu sıfırlama yapınca

weepanimuwatcher

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Konular
41
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
merhaba
evet o mesele bootloaderin acik olmasiyla alakali bir durum, benim eski xiaomide de hep sideload yapiyordum ben ama benim icin ota onemli degil zaten ben hep magisk vs atiyorum

bana da iste hesabini ekle bir ay sonra gel sana bl acip kayit yapalim dediler ya da 9 ay kullan yil basinda yapariz dediler, gidip yaptiracagim nisanda bakalim

hocam cihazınız 13T modelimi sıfırlamayı nasıl yapıyorsunuz imei gidiyormu sıfırlama yapınca
siteler imei ucmaz diyor ama ayni konuyu ben de merak ediyorum acikcasi

BerkayBSK

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
17
evet o mesele bootloaderin acik olmasiyla alakali bir durum, benim eski xiaomide de hep sideload yapiyordum ben ama benim icin ota onemli degil zaten ben hep magisk vs atiyorum

bana da iste hesabini ekle bir ay sonra gel sana bl acip kayit yapalim dediler ya da 9 ay kullan yil basinda yapariz dediler, gidip yaptiracagim nisanda bakalim

siteler imei ucmaz diyor ama ayni konuyu ben de merak ediyorum acikcasi
Hocam bende öyle okudum fakat bazı siteler twrp den sıfırlama yapın diyor bazı siteler normal telefonun içinden yaptığımız sıfırlamadada gitmez diyorlar hafta sonu direnç yaptırıcam bende o yüzden merak ettim araştırmaya başladım ama bilen yok sanırım net bi şekilde

weepanimuwatcher

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Konular
41

13t için twrp'ye gerek yokmuş galiba, ve sıfırlama ile gitmiyormus ama ben yine de sorduracagim 1 ay sonra yaptıracağım zaman

Burada

"Kayıt direnç ile olur. Güncelleme yapılır. Sıfırlama yapılır. Çift SIM'dir." Diyor ama ne kadar doğrudur bilemem çünkü konuştuğum telefoncu bana trde sim2 kullanırsın dedi, yurtdışı simi de sim1'e takarsın öyle kullanırsın dedi

Üst Alt