Soru Direnç değişimi sonrası HyperOS kurulumu

KaptanUfuk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Utku
Cihazım
13T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
İyi akşamlar, Redmi Note 12 Pro 4G (sweet_k6a olan) cihaza direnç işlemi sonrası MIUI (global) son sürüm yüklemişler.
HyperOS yüklemek istiyorum ancak sizlere danışmak istedim.
HyperOS'i (global) bilgisayardan fastboot yoluyla "flash all except storage" olan seçeneği kullanarak kuracağım, cihaz brick olur mu veya imei uçar mı? Efs yedeğini aldım.

KaptanUfuk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Utku
Cihazım
13T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam o topa hiç girmek istemiyorum çünkü cihazın sahibi değilim, durduk yere silinenleri yüklemekle uğraşmayalım. Buradaki mesajda "MiFlash ile ROM yüklemek ve stock recovery ile format atmak dışında" şeklinde bahsedildiği için bu da miflash kategorisine girdiğinden sormak istedim.
Cevabınız için teşekkür ederim. Bir de brick olma ihtimaline karşı fastboot rom mu daha sağlıklı olur yoksa zip rom mu, yoksa ikisi de aynı mı?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
8
Hocam o topa hiç girmek istemiyorum çünkü cihazın sahibi değilim, durduk yere silinenleri yüklemekle uğraşmayalım. Buradaki mesajda "MiFlash ile ROM yüklemek ve stock recovery ile format atmak dışında" şeklinde bahsedildiği için bu da miflash kategorisine girdiğinden sormak istedim.
Cevabınız için teşekkür ederim. Bir de brick olma ihtimaline karşı fastboot rom mu daha sağlıklı olur yoksa zip rom mu, yoksa ikisi de aynı mı?
asıl girmemeniz gereken top twrp olayı işte. fastboot rom yükleyin.

KaptanUfuk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Utku
Cihazım
13T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Durumu merak eden/sonradan aynı soruyu merak edip konuya gelecek arkadaşlar, fastboottan 1.0.8.0 sürümlü global romu yükledim, yüklerken "flash_all_except_storage.sh" scriptini kullandım.
Tamir işlemi yapılan iki numara da tamir işleminden sonraki hali ile duruyor, bir sorun olmadı.
Sorularımı cevapladığı için Hasan hocama teşekkür ederim.

Üst Alt