Yardım Direnç Atılan Telefonda IMEI Gitti

XiaomiMeraklısı7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.12.0 UMOIDXM
Telefon Modeli
Redmi Note 12 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Kapalı
Telefona Direnç Atıldıktan Sonra Sim 1 10 Gün Sonra Kapanmıştı Sim 2 İse Dün Kapandı 1 Saatliğine Açıldı Sonra Gene Servis Dışı Dedi Yenidenmi Direnç Atılması Lazım Telefona Bilen Biri Yazarsa Sevinirim

Kmkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kmkk
Cihazım
Note 13 pro+ 5g
Konular
4
Tarihi yanlış hatırlamıyorsam 2024 10. Ay da dirençsiz yöntem çıktı. Bu tarihten önce brick olduysa doğru, sonra brick olduysa yanlış yöntem yapılmış. Ayrıca direnç değişimi sadece imei atmak için gerekli değil, cihazı global gösterip global romda açabilmek içinde gerekliydi. Sizin dediğiniz gibi çin model cihaza yetkili hesapla global rom atılırsa eğer ' this mıuı version can't be installed on this device' hatası ile recovery ekranında kalır açılmaz.
Hocam bu yazıyı okuyunca aklıma birşey takıldı, çin model cihaza yetkili ile global rom yüklenirse *** hatası verir açılmaz yazmışsınız, çin model zircon cihazlara global rom yüklenince nasıl sorunsuz açılıyor?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam bu yazıyı okuyunca aklıma birşey takıldı, çin model cihaza yetkili ile global rom yüklenirse *** hatası verir açılmaz yazmışsınız, çin model zircon cihazlara global rom yüklenince nasıl sorunsuz açılıyor?
Alıntı yaptığınız yazının içinde bu sorununda cevabı yazıyor.
Genelleme yapmaktan vazgeçmek gerek yoksa bilgi kirliliğine sebep olur. Dirençli ya da yazılımsal yöntemle bile global rom yüklenemeyen cihazlar var. Mi 15, note 14 pro plus vs. Vs. (Şimdilik)
Dediğim gibi firma bu işi zorlaştırdıkça artık bu işler farklı boyutlara taşındı. Genelleme yerine 'her koyun kendi bacağından asılır' diyelim daha doğru olur.

Oyla:

XiaomiMeraklısı7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
3
Tarihi yanlış hatırlamıyorsam 2024 10. Ay da dirençsiz yöntem çıktı. Bu tarihten önce brick olduysa doğru, sonra brick olduysa yanlış yöntem yapılmış. Ayrıca direnç değişimi sadece imei atmak için gerekli değil, cihazı global gösterip global romda açabilmek içinde gerekliydi. Sizin dediğiniz gibi çin model cihaza yetkili hesapla global rom atılırsa eğer ' this mıuı version can't be installed on this device' hatası ile recovery ekranında kalır açılmaz.
Hocam Tamda 10.Ay Brick Olmuştu İmeide Gitmişti Ztn Ama 2 Telefoncuda Direnç Atıp Rom Kurarım Demişti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam direnç ne alaka yaa
Direnç sadece IMEI repair için kullanılır cihaz brick olursa ve boot kilidi kapalı olursa yetkili hesap ile firmware kurulur ya siz tabirleri yanlış biliyorsunuz yada bu işlemleri yapan kişi veya kurum sizi koparmış hocam
Hocam İmeide Gitmişti Romda Silinmişti Telefonda

Oyla:
Üst Alt