İpucu Dikkat ! Banggood.com eskisi kadar güvenilir olmayabilir.

Banggood.com sizce güvenilir mi ?

• Evet güvenilir

Oy: 1 20,0%
  • Hayır güvenilir değil

Oy: 4 80,0%

• Kullanılan toplam oy
    5

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
Evet arkadaşlar bu konu hakkında daha önce burada yada farklı bir sitede açıklama yapıldı mı bilmiyorum önemli bir konu olduğu için üzerinde durmak istiyorum.

Bu güne kadar tüm çinli alışveriş sitelerinden 5-10 dolar bile olsa alışveriş yapmışımdır.
Geçen sene 1 defa kart bilgilerim kopyalandı ve kartımdan Yüklü bir alışveriş yapıldı . Ardından gecikmeli olarak banka bu ücreti yatırdı. Uğraşması filan da benim yanıma kâr kaldı.

Xiaomi nin wowstick elektrikli tornavidasını bilenler vardır , biraz eğlence olsun diye biraz da işime yarar diye onu almak istedim .
Küçük bir araştırmanın ardından daha önce (1yıl öncesi ) çok kez alışveriş yaptığım banggood dan sipariş vermeye karar verdim . Herşey yolunda siparişi verirken ödeme ekranında SSL kilidinin açıldığını fark ettim . Her ekranda kapalı ama kart bilgilerinin girildiği ekranda kilit açılıyor . Yani o esnada kart bilgileri kopyalanabilir ve farklı amaçlar için kullanılabilir.

Bu durumun kimseyi mağdur etmemesi için paylaşma gereği duydum . Kusurumuz varsa affola ...

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısıq.PNG
    Ekran Alıntısıq.PNG
    80 KB · Görüntüleme: 55
  • Ekran Alıntısıw.PNG
    Ekran Alıntısıw.PNG
    91,7 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Hocam 1-2 kez kullandım siteyi, fakat her yönü ile güven vermedi ssl kilidini ben de fark ettim muhtemelen bir hatadır diye önemsemedim ya da sanal kart kullandığım için pek kuşkulanmadım ardından aliexpress ve ebay kullanmaya başladım. Paypal yasaklanınca ebay i de bırakmak durumunda kaldım fakat şimdi yabancı siteden sanal kart oluşturup amerika kimlikli paypal kullanıyorum şu ana kadar hesabı farketmediler :) böyle devam

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Evet arkadaşlar bu konu hakkında daha önce burada yada farklı bir sitede açıklama yapıldı mı bilmiyorum önemli bir konu olduğu için üzerinde durmak istiyorum.

Bu güne kadar tüm çinli alışveriş sitelerinden 5-10 dolar bile olsa alışveriş yapmışımdır.
Geçen sene 1 defa kart bilgilerim kopyalandı ve kartımdan Yüklü bir alışveriş yapıldı . Ardından gecikmeli olarak banka bu ücreti yatırdı. Uğraşması filan da benim yanıma kâr kaldı.

Xiaomi nin wowstick elektrikli tornavidasını bilenler vardır , biraz eğlence olsun diye biraz da işime yarar diye onu almak istedim .
Küçük bir araştırmanın ardından daha önce (1yıl öncesi ) çok kez alışveriş yaptığım banggood dan sipariş vermeye karar verdim . Herşey yolunda siparişi verirken ödeme ekranında SSL kilidinin açıldığını fark ettim . Her ekranda kapalı ama kart bilgilerinin girildiği ekranda kilit açılıyor . Yani o esnada kart bilgileri kopyalanabilir ve farklı amaçlar için kullanılabilir.

Bu durumun kimseyi mağdur etmemesi için paylaşma gereği duydum . Kusurumuz varsa affola ...

Estağfurullah iyide ettin hocam bende AliExpress ten bayağı bir alışveriş yapmisimdir bir iki defa banada farklı bir ödeme sayfası denk geldi ve 3 haneli kodu ısrarla istedi bende vazgeçip o an almadım sonrasinda hersey normale döndü o gün bugündür de kartı kaydetmem sayfaya tavsiyem budur selametle kalın kiymetli hazirunlar

Üst Alt