- Adım
- Tolga
- Cihazım
- Redmi note 8
- Konular
- 24
Ya neredeyse bir aydır aranıyorum ya Bir buçuk ay desek yeridir yani 50 defa aramışlardır her seferinde istemiyorum dedim ben zaten bir keresinde de d-smart kullanıyorum demiştim Tamam tekrardan aramayacaksın ödediler sonra yine ile defa aradılar yani günde 3-4 defa arıyorlar tamam d smaart kullandığım doğru mega paket kullanıyorum istemememin sebebi çok pahalı ve ip TV 2022 ye kadar var blu TV 1 yıllık var arada bir Netflix alıyorum 3 tb TV'ye takılı HDD var herşey yani bu kadar şey işimi görüyor orayı bile açmıyorum son zamanlar neyse beni bugün aradılar dediler ki siz 99 TL veriyorsunuz 50 megabit lik paket kullanıyorsunuz siz istemeseniz bile bu ücreti her ay veriyorsunuz zaten dedi ben kullanmadığınız şeyin ücretini vermeyin dediler kurulumunu gelip ücretsiz yapalım dediler ben de telefonu suratına kapattım kullandığım altyapı ben altyapıdan arıyorum dediler bana Vodafone aradığım zamanda bir arada vodafone'dan arıyoruz de diyorlardı en sonunda sinir oldum tabii kapattım Vodafone aradım dedim sizin Digiturk ile bir anlaşmanız var mı dedim kesinlikle öyle bir şey yok dedi siz istemiyorsunuz şahsi bilgilerinizi vermeyin zaten dedi hayır benim numaramı bulup nereden arıyorlar dedim öyle bir şey bizim güvenliğimiz açısından kimse istemeden veremez dedi zaten peki alsam ekstra ücret gelir mi dedim gelir dedi kampanya birimi size öyle bir şey söylemedi 8 megabit ten 50 megabit 8 mbit Upload a geçerken numarayı alayım dedi verdim numarayı en son konuşma bitti numara ne iciniz aldınız dedim tekrardan böyle şikayetler oluşmaması açısından şikayet birimine aktardım dedi yani bir nevi dolandırıcılık mı dedim evet dedi bu ne şimdi arkadaşlar paketimin içerisinde öyle birşey yok diyorlar? Digiturk niye milleti dolandırıyor böyle ?