Eea veya global rom ya da diğer MIUI tabanlı romlara MIUI arama ve SMS uygulaması portlanamaz mı?
Telegram gruplarında gördüm MIUI dialer içeren zip dosyası magiskden flaşlanıyor ve kullanılıyormuş acaba bu güvenl midirbanaromver, Portlayıp custom rom yapıyorlar işte
Garantili cihaz kullanıyorsanız linkte verilen uygulamayı kullanın...
Uygulama - Google arama ve kişilere alternatif harika bir uygulama!
Selam arkadaşlar. Google kişiler ve google arama uygulamalarına alternatif olarak 10 gündür kullandığım bir uygulamanın pro sürümünü paylaşmak istedim sizlerle. Malum herkes yurt dışı cihaz almıyor. Benim gibi TR garantili bir cihaza sahipseniz ve google uygulamalarını cihazdan kaldıramıyorsanız...forum.miuiturkiye.net
Abicim custom romla uğraştırma beni yıllar önce Galaxy S3 vardı bende kasıyordu xda dan bi rom yükleyeyim dedim belki forumdaki tüm romları yüklemişimdir o zaman. O yüzden sakatbanaromver, Magisk varsa twrp var demektir, twrp varsa portla, modül vs ile niye uğraşıyorsunuz?
Yükleyin custom rom bakın keyfinize
Rom - Mi 10T - Mi 10 T PRO -K30S ULTRA Xiaomi.eu 12.5.1.0 Stable
Download Cihazınızın Bootloader Kilidi açık, TWRP yüklü ve USB Hata ayıklama açık olmalıdır... Yüklü değilse bu konudan TWRP yi yükleyebilirsiniz. Kurulum [ Bootloader Kilidinizin Açık Ve Twrp Yüklü olması gerekmektedir ] [ İşlemlere başlamadan önce Yedeklerinizi , Bilgisayara veya Usb...forum.miuiturkiye.net
Sürüme uygun olanı güvenli elbette. Bulamadım o zipleri bir türlü.Telegram gruplarında gördüm MIUI dialer içeren zip dosyası magiskden flaşlanıyor ve kullanılıyormuş acaba bu güvenl midir