Yardım Dft pro imei ve yazılım hatası

ackorlutr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ackorlutr
Cihazım
ruby
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
taiwan hyperos
Telefon Modeli
ruby
Bootloader Kilidi
Kapalı
merhaba iyi günler sayın üyeler note 12 pro cihaz bl kapalı direnç kayıtlı sıfırlama sonucu imei gitti cihaz açılıyor dft pro ile rom yükleyip imei atmak istiyom herşeyi denedim fakat hatayı neden veriyor

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    69,8 KB · Görüntüleme: 20

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
DFT PRO V3.8.0 oda iyiymiş...

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
ne demek istedigini tam anlamadım ağabey ama sanki dalga geçiyormuşsun gibime geldi ama neyse canın sağolsun bakalım
Hayır dalga geçmiyorum. Crackli uygulama bulup yüklemişsin ve yapamayacağı şeyleri ondan bekliyorsun. Hayal kırıklığı olmasın ama o işlem onunla olmaz. Zaten forumda da destek almak istediğiniz konu yasak statüsündedir.

Oyla:

ackorlutr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ackorlutr
Cihazım
ruby
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır dalga geçmiyorum. Crackli uygulama bulup yüklemişsin ve yapamayacağı şeyleri ondan bekliyorsun. Hayal kırıklığı olmasın ama o işlem onunla olmaz. Zaten forumda da destek almak istediğiniz konu yasak statüsündedir.
özür dilerim ağabey bilmiyordum forumda yasak olduğunu doğru program crackli buldum bir şansımı denemek istemistim

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
özür dilerim ağabey bilmiyordum forumda yasak olduğunu doğru program crackli buldum bir şansımı denemek istemistim
Aynen farkettim zatende konuyu bu şekilde detaylandırmamak için yazmamıştım. O iş olmaz ücretli işlem yaptırman gerekir

Oyla:

ackorlutr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ackorlutr
Cihazım
ruby
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen farkettim zatende konuyu bu şekilde detaylandırmamak için yazmamıştım. O iş olmaz ücretli işlem yaptırman gerekir
efendilikle kalp kırmadan uyardigin için teşekkür ederim bu cihaz direnç kayıtlı idi bl kilitli şuanda Taiwan rom var telefon açılıyor fakat IMEI yok şebeke yok buna Endonezya rom+IMEI işlemi sıfırlama güncelle sorunsuz olursa daha iyi olur böyle işlemeli yapabilir misiniz yada yapan birisi var midir

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
efendilikle kalp kırmadan uyardigin için teşekkür ederim bu cihaz direnç kayıtlı idi bl kilitli şuanda Taiwan rom var telefon açılıyor fakat IMEI yok şebeke yok buna Endonezya rom+IMEI işlemi sıfırlama güncelle sorunsuz olursa daha iyi olur böyle işlemeli yapabilir misiniz yada yapan birisi var midir
biz hallederiz uzak bağlantı ile.

Oyla:
Üst Alt