Developer Rom Fastboot

Metexodia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mete
Cihazım
GM5 Plus
Konular
4
iyi günler...
Aranızda yeniyim android konusunda tecrübem olmasına rağmen beceremedim desek daha doğru olur.redmi note 3 pro 3/32 cihazım var ve global stabil miui 8 yüklü.Ben global developer yüklemek istiyorum marshmallow ve şarj süresini daha da iyileştirmek için.İlk önce global developer indirip güncelleyici yönteminle zip dosyasından göstermeye çalıştım ama doğrulama hatası verdi yapamadım.Bende fastboot yöntemiyle kurayım dedim global developer fastboot dosyasını indirip gerekli ayarları yaptıktan sonra flash a bastığımda ''flash tz error'' hatasıyla karşılaştım.Telefonum root lu değil baştan söyleyim..pc de gereken driver lar yüklü..2 gündür bununla uğraşıyorum ne yapmam gerekli? yardım ederseniz sevinirim

Metexodia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mete
Cihazım
GM5 Plus
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Peki buradan aynı şekilde developer rom yüklersem olur mu? Flash yaparken dosyalarım gitsin istemiyorum o yüzden expect data seçeneğini seçeceğim.Bu durumda yeni kurulan sistem eski dosyalarla uyumlu çalışır mı illaki tüm dataya format mı atmam gerekli stabil çalışması için?

Yedeğinizi Alın ve Bir Kereye Mahsus Flash All seçeneği ile yükleyin. Sonraki sürümlerde Güncelleyici ile yüklerseniz sorun olmayacaktır.

Metexodia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mete
Cihazım
GM5 Plus
Konular
4
Yedeğinizi Alın ve Bir Kereye Mahsus Flash All seçeneği ile yükleyin. Sonraki sürümlerde Güncelleyici ile yüklerseniz sorun olmayacaktır.
şuan telefonda yedek alınmış bi şekilde zaten.Bide güncelleyici de neden sorun çıktığını bi türlü çözemedim.Global Developer zip li olan dosyayı telefona atıp güncelleyici den yüklemeye kalktığımda doğrulanamadı hatasını veriyo.Acaip geliyor bu durum bana madem güncelleyici bunu yükleyemeyecek nede o kurulum dosyası oraya konur? Bide youtube dan güncelleyici yöntemiyle kuranları gördüm ondalarda oluyorda bende neden olmuyor..? cevabınız için teşekkür ederim ayrıca

Metexodia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mete
Cihazım
GM5 Plus
Konular
4
Bide...flash all yaptığımda Google play silinir mi? Gapps kökten gider mi?

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
şuan telefonda yedek alınmış bi şekilde zaten.Bide güncelleyici de neden sorun çıktığını bi türlü çözemedim.Global Developer zip li olan dosyayı telefona atıp güncelleyici den yüklemeye kalktığımda doğrulanamadı hatasını veriyo.Acaip geliyor bu durum bana madem güncelleyici bunu yükleyemeyecek nede o kurulum dosyası oraya konur? Bide youtube dan güncelleyici yöntemiyle kuranları gördüm ondalarda oluyorda bende neden olmuyor..? cevabınız için teşekkür ederim ayrıca

Global Stabil Kullanırken, Global Developer Yüklemesi yapılamıyor Diye Biliyorum. Hangi Sürümü Kullanıyorsanız Onun Güncellemeleri Yüklemeniz Gerekli.
Twrp ve Root Attıysanız Bunlarda Hata Verebilir.

Metexodia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mete
Cihazım
GM5 Plus
Konular
4
Global Stabil Kullanırken, Global Developer Yüklemesi yapılamıyor Diye Biliyorum. Hangi Sürümü Kullanıyorsanız Onun Güncellemeleri Yüklemeniz Gerekli.
Twrp ve Root Attıysanız Bunlarda Hata Verebilir.
Ha şimdi anladım...global stable kullanırken global developer ı GÜNCELLEYİCİ den yükleyemiyoruz....tek yöntemi yukarda arkadaşın verdiği link sanırım.telefonumda root yok atmayı da düşünmüyorum tek derdim temiz bi developer kurmak.Güncellemeleri hızlı almak ve şu lollipop tan kurtulmak istiyorum

Üst Alt