Yardım Devamlı kapanıp açılma sorunu

kafkame

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erdem
Cihazım
mi5
Konular
25
Mi5 cihazım kafayı yedi. Kendi kendine 2 dakikada bir kapanıp açılıyor. Komple kapanma gibi değil ama sanki, öyle olsa açılışta sim şifre ister ama direk açılıyor şifre istemiyor yani. Açılınca da cihaz bul kontrolsüz bir şekilde kapandı diyor. Bir yere gösterdim cihaz çok ısındığından kendini kapatıyor olabilir diyor. Sizde format ile düzelir mi yoksa donanımsal mıdır sorun.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Mi5 cihazım kafayı yedi. Kendi kendine 2 dakikada bir kapanıp açılıyor. Komple kapanma gibi değil ama sanki, öyle olsa açılışta sim şifre ister ama direk açılıyor şifre istemiyor yani. Açılınca da cihaz bul kontrolsüz bir şekilde kapandı diyor. Bir yere gösterdim cihaz çok ısındığından kendini kapatıyor olabilir diyor. Sizde format ile düzelir mi yoksa donanımsal mıdır sorun.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cihazı sıfırlayıp deneyin öncelikle sorun devam ederse bootloader kilidiniz açıksa mi flash ile fastboot modda rom temiz rom kurulumu yapıp test edebilirsiniz.

Oyla:

Venuex

Na kwast wahir athu kyene wekht unarihe.
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Shiroyasha
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
23
Aynı sorun son güncelleme sonrası bana da oldu, bootloader kilidini açıp global beta ve ya custom rom yükleyince sorun çözülüyor, diğer romları denemedim.

Oyla:
Üst Alt