Yardım DESTEK

yusuff11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
26
Arkadaşlar yeni redmi note 4 aldım. Bu konuda bana önerebileceğiniz ipuçları var mı. Şu programı kullan şunu yap, bataryayı şöyle şarj et vs. falan. Her türlü desteğinizi bekliyorum

ülgen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
29
Bir tek hayırlı olsun diyebilirim

Oyla:

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Batarya Yeni Nesil Olduğu İçin Bence İstediğin Şekilde Şarj Edebilirsin Mesela Ben Acil İşim Varsa %30 İken Şarjdan Çıkarıp Gelip Tekrar Biraz Şarj Edip Tekrar Telefonla Uğraşıyorum.Tabi Tam Doldurup Kullanman Daha Sağlıklı Olur.
Redmi 5 Plus Yerine Niye note 4 Aldınız Acaba

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Arkadaşlar yeni redmi note 4 aldım. Bu konuda bana önerebileceğiniz ipuçları var mı. Şu programı kullan şunu yap, bataryayı şöyle şarj et vs. falan. Her türlü desteğinizi bekliyorum
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsınız İnşallah....ilk Xiaomi cihazınız mı?
Öyle ise, forumda Redmi Note 4 altında yazılanları okuyup, cihazınızı daha iyi tanıyım derim

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

yusuff11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsınız İnşallah....ilk Xiaomi cihazınız mı?
Öyle ise, forumda Redmi Note 4 altında yazılanları okuyup, cihazınızı daha iyi tanıyım derim

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Evet ilk xiaomi cihazım. ama 1 yıldan fazla süredir sıkı takip ediyorum xiaomiyi. Teşekkürler...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Batarya Yeni Nesil Olduğu İçin Bence İstediğin Şekilde Şarj Edebilirsin Mesela Ben Acil İşim Varsa %30 İken Şarjdan Çıkarıp Gelip Tekrar Biraz Şarj Edip Tekrar Telefonla Uğraşıyorum.Tabi Tam Doldurup Kullanman Daha Sağlıklı Olur.
Redmi 5 Plus Yerine Niye note 4 Aldınız Acaba
Öncelikle Teşekkürler. Gerçekten bataryayı nasıl kullanmam gerektiğini merak ediyorum. Benim redmi note 4 tercih etme sebebim boyutu oldu. Aslında teknik özllik olarak birbirlerine yakınlar ama redmi 5 plus bana büyük geldi boyut olarak

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Evet ilk xiaomi cihazım. ama 1 yıldan fazla süredir sıkı takip ediyorum xiaomiyi. Teşekkürler...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle Teşekkürler. Gerçekten bataryayı nasıl kullanmam gerektiğini merak ediyorum. Benim redmi note 4 tercih etme sebebim boyutu oldu. Aslında teknik özllik olarak birbirlerine yakınlar ama redmi 5 plus bana büyük geldi boyut olarak
Bataryayı mümkün olduğunca %10 un altına düşürmeyin ve 100 olduğunda, 15 dakika daha şarjda tutun.... 3-4 tam şarj sonrası batarya tam performansa ulaşır... Haftada bir 15 dakikalığına da cihazı tamamen kapatıp açarsanız, bataryanıza ayrıca olumlu katkısı olacaktır

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

Oyla:

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Bataryayı mümkün olduğunca %10 un altına düşürmeyin ve 100 olduğunda, 15 dakika daha şarjda tutun.... 3-4 tam şarj sonrası batarya tam performansa ulaşır... Haftada bir 15 dakikalığına da cihazı tamamen kapatıp açarsanız, bataryanıza ayrıca olumlu katkısı olacaktır

Hocam ben kalibrasyon olayına pek inanmıyorum, neden derseniz.
diyelim 3. parti bir uygulama güncellendi, android eko sistemi içinde saçma sapan davranarak arka planda pile etkisi olabiliyor ve siz bunu anlayana kadar zaman geçiyor.
şikayetler çoğalınca uygulama gelişirici sorunu bulup gideriyor falan, tabi o arada siz ne oldu bu telefonun piline diye cebelleşip duruyorsunuz.
genel olarak fikrim budur.

Oyla:

nothingmann16

Android Uzmanı
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
idris
Cihazım
K30
Meslek
Şef
Konular
28
Hocam Hayırlı olsun İlk sarj önemlidir. Skorpi hocamında dediği gibi % 10 altına indirmeden takmanız daha iyi olur, Cihazı kapalıyken şarj edin bunun dışında zaten bataryalar yeni nesil öyle eskilerdeki gibi yok pili sarjda fazla tutma patlar ,azalır felan derdi yok.:D

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam ben kalibrasyon olayına pek inanmıyorum, neden derseniz.
diyelim 3. parti bir uygulama güncellendi, android eko sistemi içinde saçma sapan davranarak arka planda pile etkisi olabiliyor ve siz bunu anlayana kadar zaman geçiyor.
şikayetler çoğalınca uygulama gelişirici sorunu bulup gideriyor falan, tabi o arada siz ne oldu bu telefonun piline diye cebelleşip duruyorsunuz.
genel olarak fikrim budur.
Kalibrasyona hiç gerek yok, zaten her şarj döngüsünde kendiliğinden bu işlemi yapıyor

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Güle güle kullanın.
Ustaların önerileri dışında uzun bir süre cihazı tanımaya çalışın ve çoğu yerde her hangi bir bilimsel düşünceye dayanmayan önerileri pek dikkate almayın.
Telefonunuzu kendi gözlemlerinizle, burada işin uzmanı arkadaşların önerileriyle kullanın.

Sorun olduğunda aceleyle telefon üzerinde işlem yapmayın.

Kendi özel Şarj cihazı veya telefonla ilgili kendi özel veya dışarıdaki kaliteli aparatlar dışındakileri kullanmayın.

Telefonunuzun içini resimlerle şişirmeyin, arada bir dışardan bir cihaza verilerinizi transfer edin.

Rehberinizi mutlaka ya e-posta ile(Google) veya e-posta kullanmıyorsanız ayda bir dışarıya export edin.

Redmi Note dışına da çıktım.. Ama sanırım zararı olmaz.

Oyla:
Üst Alt