Yardım Deseni Unuttum. kilidi Açamıyorum

sulomann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman Ayg
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
3
İyi günler. Mi Max kullanıcısıyım. Global Stable rom var. Bl kilidi kapalı. Telefonu arkadaşıma vermiştim parmak izi koymak için desen oluşturmuş şimdi de deseni unutmuş telefonu açamıyoruz. Cihazı yeni sıfırlamıştım ne aktif mi hesabı kayıtlı ne de google hesabı. Ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
İyi günler. Mi Max kullanıcısıyım. Global Stable rom var. Bl kilidi kapalı. Telefonu arkadaşıma vermiştim parmak izi koymak için desen oluşturmuş şimdi de deseni unutmuş telefonu açamıyoruz. Cihazı yeni sıfırlamıştım ne aktif mi hesabı kayıtlı ne de google hesabı. Ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Maalesef Hard Reset yapmaktan başka Çare yok...geçmiş olsun

Oyla:

sulomann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman Ayg
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Recovery girmiyor. Hard reset nasıl yapabilirim?

Oyla:

sulomann

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman Ayg
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bl kilidini açtırmadım henüz. Edl mod ile miflash olur mu?

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Bir üst mesajda bahsettiğim şekilde.
Bu arada sanırım Benim Özür dilemem gerekiyor....bu durumlarda genelde Hardv Reset faydalı oluyordıu...sanırım Xiaomi de olay farklı....Eeeee öğreniyoruz yavaş yavaş....8=):$

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.247
Bu arada sanırım Benim Özür dilemem gerekiyor....bu durumlarda genelde Hardv Reset faydalı oluyordıu...sanırım Xiaomi de olay farklı....Eeeee öğreniyoruz yavaş yavaş....8=):$

Hocam Xiaomi son bir iki senedir Bootloader denen bir olay getirdi bu bootloader kilidi açılmadan recovery menüye girilmiyor yada farklı recovery yüklenmiyor. Bootloader unlock yapmak içinde telefonun içinde mi hesabı olması gerekiyor ve bu hesap ile kilit açma başcurusu yapılıyor onaylandıktan sonra işleme devam edilerek kilit açılıyor. Tabi bu yöntemleri yapma durumu olmadığı zamanlarda snapdragon cihazlarda EDL mode denen bir yöntem var USB kablo aracılığı ile cihaz bilgisayara gösteriliyor ve Mi Flash ile rom yüklemesi yapılarak sorun çözülüyor. drunk~~

Sizin cihaz da gelsin bu işlere bir kere el atınca göreceksiniz hem zevkli hemde basit işlemler aslında.

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam Xiaomi son bir iki senedir Bootloader denen bir olay getirdi bu bootloader kilidi açılmadan recovery menüye girilmiyor yada farklı recovery yüklenmiyor. Bootloader unlock yapmak içinde telefonun içinde mi hesabı olması gerekiyor ve bu hesap ile kilit açma başcurusu yapılıyor onaylandıktan sonra işleme devam edilerek kilit açılıyor. Tabi bu yöntemleri yapma durumu olmadığı zamanlarda snapdragon cihazlarda EDL mode denen bir yöntem var USB kablo aracılığı ile cihaz bilgisayara gösteriliyor ve Mi Flash ile rom yüklemesi yapılarak sorun çözülüyor. drunk~~

Sizin cihaz da gelsin bu işlere bir kere el atınca göreceksiniz hem zevkli hemde basit işlemler aslında.
Aydınlatıcı Bilgi için teşekkür ederim....Stock Recovery de mi yok, yada ona dahi mi girilemiyor?wasntme~~:(
Bu arada Benim Cihaz gelmeden bende bir Hesap açmam lazım galiba....wasntme~~

Oyla:
Üst Alt