Yardım derin uyku hakkında

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
arkadaşlar cc9 telefonumda masik rom revos rom ve şimdide miuimix romdayım. bir süre kullandığımda hepsinde derim uykuya geçmediğini gördüm telefonun. ne oldu anlamadım masik 15.1 den önce hiö sorun yoktu temiz kurulmla geçiyorum hepsinde. daha önceden ne kurduysam hep aynı şeyleri kuruorum. şu an miuimix ile sadece root yapıp hiçbir modül yüklemedim bir kaç gün deneyip bakacam acaba bu sorunu yaşayan varmı ? arka planda direk uyutmayan programı bulma şansın varmı ?

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Kullandığınız uygulamalar diğer uygulamaları tetikleyebilir. Uygulamaların otomatik başlamasını ve güncellemeyi devre dışı bırakın.

Oyla:

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullandığınız uygulamalar diğer uygulamaları tetikleyebilir. Uygulamaların otomatik başlamasını ve güncellemeyi devre dışı bırakın.
otomatik başlama hiç yok hepsini kapatıyorum güncelleme derken ? o nasıl yapılyıor ?

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
otomatik başlama hiç yok hepsini kapatıyorum güncelleme derken ? o nasıl yapılyıor ?
Play store güncellemeleri otomatik ayarlı ise güncellemeler bazı ayarları varsayılana dönderebilir. Kullandığınız uygulamakarı play store da bulup yukarıdan üç noktaya dokunarak otomatik güncelleme işaretini kaldırın.

Oyla:

ilter88

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilter
Cihazım
MI 9 LITE 128GB
Konular
1
arkadaşlar cc9 telefonumda masik rom revos rom ve şimdide miuimix romdayım. bir süre kullandığımda hepsinde derim uykuya geçmediğini gördüm telefonun. ne oldu anlamadım masik 15.1 den önce hiö sorun yoktu temiz kurulmla geçiyorum hepsinde. daha önceden ne kurduysam hep aynı şeyleri kuruorum. şu an miuimix ile sadece root yapıp hiçbir modül yüklemedim bir kaç gün deneyip bakacam acaba bu sorunu yaşayan varmı ? arka planda direk uyutmayan programı bulma şansın varmı ?
miui 12 kullanıyorsanız romda şuan problem var parmak iziniz açıksa cihaz uykuya geçmiyor.Mecbur parmak izsiz yüz tanıma kullanıyorum.

Oyla:

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
Play store güncellemeleri otomatik ayarlı ise güncellemeler bazı ayarları varsayılana dönderebilir. Kullandığınız uygulamakarı play store da bulup yukarıdan üç noktaya dokunarak otomatik güncelleme işaretini kaldırın.
tek tek tüm uygulamaları mı ? 170 ten fazla uygulama var. miuimix e geçtim 2 gndr bşey yok deniyorum bakalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

miui 12 kullanıyorsanız romda şuan problem var parmak iziniz açıksa cihaz uykuya geçmiyor.Mecbur parmak izsiz yüz tanıma kullanıyorum.
hangi rom hocam ? global mı ? telefon nedir ?

Oyla:

ilter88

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilter
Cihazım
MI 9 LITE 128GB
Konular
1
tek tek tüm uygulamaları mı ? 170 ten fazla uygulama var. miuimix e geçtim 2 gndr bşey yok deniyorum bakalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hangi rom hocam ? global mı ? telefon nedir ?
mi9 lite pyxis global miui 12 eu haftalik beta aynı sorun mi9t de varmış

Oyla:

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Android 10 genelde hatalı..sorunsuz kullanmak için android 9 tabanlı rom daha iyi.

MI CC 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
Android 10 genelde hatalı..sorunsuz kullanmak için android 9 tabanlı rom daha iyi.

MI CC 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
temz kurulum ve root ile ilgili program modül kurmadım. şimdilik sorun yok. miuimix son sürüm

Oyla:

mayrincir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mayri
Cihazım
N7100
Konular
1
Greenify denediniz mi? Listeye eklediğiniz her uygulamayı uyutur.

Oyla:
Üst Alt