Soru [Derdimi Sevenler] İkon Pack ve Yerel Uygulama İsmi

ilNeminis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilNeminis
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
26
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12.5.3.0 Endonezya Rom
Telefon Modeli
Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar şimdi bir sorum olacak ancak çözülmese de olur, sadece bir çözümü var mı çok merak ettiğim için sormak istedim.

Niagara Launcher kullanıyorum, Rondo Icon Pack kullanıyorum. Senelerdir kullandığım ve bağımlısı olduğum "Business Calendar 2" isimli bir uygulama var.

Business Calendar 2'yi playstoredan indirdiğimde "Çalışma Takvimi" olarak iniyo sanırım buna lokalize edilmiş.

Biliyorsunuz takvim uygulamalarının her güne ayrı ikonları var ve her gün otomatik değişiyor ve uygulama simgesinden günü görebilyorsunuz.

Rondo Iconp Pack'de her güne ayrı uygulamalar var ancak uygulama adı Business Calendar değil de Çalışma Takvimi olduğu için otomatik güncellemiyor.

Buna bir çözüm biliyor musunuz :D

Safranbeg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Safranbeg A.
Cihazım
Note 9s
Konular
2
ilNeminis, icon pack üreticileri genellikle google takvim ve aosp takvim için destek sunar.
Bu itibarla icon pack ile bir yere varmanız ancak icon üreticisine ulaşıp takviminiz için destek istemekle olabilir.
İkinci yol forumun tema üstadı agit77 ye sormak. Belki bir tema içerisine icon paketinizi koyup calendar uygulamanız ile adapte edebilir.
Bunlar dışında bir çözüm pek mümkün değil.

Oyla:

OGSKY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Lavender & 9S
Konular
8
Program ismini öyle paketleseniz ve o lokasyona atsanız olmaz mı acaba

Oyla:

ilNeminis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilNeminis
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilNeminis, icon pack üreticileri genellikle google takvim ve aosp takvim için destek sunar.
Bu itibarla icon pack ile bir yere varmanız ancak icon üreticisine ulaşıp takviminiz için destek istemekle olabilir.
İkinci yol forumun tema üstadı agit77 ye sormak. Belki bir tema içerisine icon paketinizi koyup calendar uygulamanız ile adapte edebilir.
Bunlar dışında bir çözüm pek mümkün değil.

Program ismini öyle paketleseniz ve o lokasyona atsanız olmaz mı acaba

Aslında dediğim gibi benim için çok önemli değil çözülmesi ama çok uğraştırmayacak bir yolu varsa da yapmak isterim tabii. Belki dediğiniz gibi agit77 alternatif bir çözüm sunabilir :) Hocam lokasyon değil de lokalizasyon yani İngilizce cihaz kullanan kişilere "Business Calendar 2" olarak Türkçe kullanan kişilere "Çalışma Takvimi" olarak kuruluyor uygulama. Eğer ben yanlış anladı isem özür dilerim :)

Oyla:

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
593
Uygulama ismi olarak isim değişmez maalesef. Uygulama sistem diline göre değişiyor. Güncelleme konusunda isme göre güncelleme yapacak ise geçici olarak sistem dilinizi İngilizce olarak ayarlayıp güncelleme yaparsanız diye düşünüyorum.

Oyla:
Üst Alt