Yardım Depolama alanı sürekli artıyor

bugter

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Redmi no
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global miui 13.0.3
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi note bir 10s
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Ya arkadaşlar telefonu yeni aldım fakat bu telefona yeni uygulama yüklemediğim halde ve ön belleği temizlememe rağmen sürekli kapasitesi artıyor. Ne yapmam lazım?
Cihaz redmi note 10s

canakay

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Astsubay
Konular
14
Ya arkadaşlar telefonu yeni aldım fakat bu telefona yeni uygulama yüklemediğim halde ve ön belleği temizlememe rağmen sürekli kapasitesi artıyor. Ne yapmam lazım?
Cihaz redmi note 10s
Telefonu wipe data yapıp hard format at düzelecektir. Şunu da bilmelisin ki instagram google chrome youtube facebook gibi uygulamalar indirdiğinde 200mb olsa da 1 -2 saat kullan boyutları 800-900 mb olacaktır. Yani bu normal uygulamalar kullandıkça önbellek yaratır bunda bir sorun yok. Ben instagram youtube chrome kullanıp bir kaç oyun oynuyorum. Normalde 24gb kullanırken 2 saat sonra 26.8 oluyor. Tabi bu sürekli artmıyor max 1-1.5 gb olur 1 ay kullansan da. Böyle bir durum yaşıyorsun bu günümüzde çok normal. EK OLARAK: Hafızada diğer kısmı var bir fotoğraf video sildiginde telefondan tamamen silinmez çöp kutusuna gider galeride ve hafızada diğer kısmında gözükür. Çöp dosyan olmadığı halde DİĞER kısmı (Ayarlar-telefon hakkında-depolama) 10gb üstüne çıkıyorsa hard format at

Oyla:
Üst Alt