Yardım Depolama alanı dolu hatası

Nurali kurt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nurali
Cihazım
Xiaomi
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu 12.1.3
Telefon Modeli
Poco F2 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar F2 pro kullanıyorum eu rom yüklü dün birden uygulamalara girdiğimde 5 6 saniye sonra ya ana menüye atıyor yada yeniden başlatıyor o uygulamayı 256 hafızalı ama o kadar boş yer olmasına rağmen birşey indirdiği de hafıza dolu diyor bunun nedeni nedir çok madurum telefon daha 3 haftalık global Roma geri dönmelimiyim şimdiden teşekkürler.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Bende bazen ekran görüntüsü alırken depolama dolu diyip hata veriyordu, böyle bir çözüm bulmuştum, belki işinizi görür, bilemiyorum..

Telefonunuzun Ayarlar bölümüne girin.
Ekran Kilidi ve Güvenlik bölümüne girin. (Bu menü her telefonda farklı olabilir. Bazı telefonlarda sadece Güvenlik olarak görünebilir.)
Şifreleme ve Kimlik Bilgileri bölümüne girin. (Bu menü her telefonda farklı olabilir. Bazı telefonlarda sadece Şifreleme veya Kimlik Bilgileri olarak görünebilir.)
En altta bulunan Kimlik Bilgilerini Temizle bölümüne girin.
Dikkat – Tüm içerik kaldırılsın mı? benzeri bir uyarı ile karşılaşırsanız onaylayın.
Telefon kilit kodu şifrenizi veya kilit deseninizi çizerek adımları tamamlayın.

Alıntıdır.

Oyla:

Nurali kurt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nurali
Cihazım
Xiaomi
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende bazen ekran görüntüsü alırken depolama dolu diyip hata veriyordu, böyle bir çözüm bulmuştum, belki işinizi görür, bilemiyorum..

Ekran Kilidi ve Güvenlik bölümüne girin. (Bu menü her telefonda farklı olabilir. Bazı telefonlarda sadece Güvenlik olarak görünebilir.)
Şifreleme ve Kimlik Bilgileri bölümüne girin. (Bu menü her telefonda farklı olabilir. Bazı telefonlarda sadece Şifreleme veya Kimlik Bilgileri olarak görünebilir.)
Dikkat – Tüm içerik kaldırılsın mı? benzeri bir uyarı ile karşılaşırsanız onaylayın.

Alıntıdır.
Hocam teşekkür ederim denicem geri dönüş yaparım size :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıdır.
Hocam işe yaramadı malesef :(

Son düzenleme:
Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Hocam teşekkür ederim denicem geri dönüş yaparım size :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam işe yaramadı malesef :(
Rica ederim Hocam, cihazda eu rom olduğuna göre twrp var, twrp menüsüne girip, cache, dalvik yapar mısınız wipe kısmından.. Hatta internal storage kısmını da yapın ama telefonda bulunan bütün resim, video oyun dosyaları vs. Silinir.. Siz ilk önce twrp, wipe işlemlerine gelip Advanced wipe kısmından Cache, dalvik bu iki seçeneği seçerek aşağıdaki oku kaydırın sonra reboot..

Oyla:

Nurali kurt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nurali
Cihazım
Xiaomi
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rica ederim Hocam, cihazda eu rom olduğuna göre twrp var, twrp menüsüne girip, cache, dalvik yapar mısınız wipe kısmından.. Hatta internal storage kısmını da yapın ama telefonda bulunan bütün resim, video oyun dosyaları vs. Silinir.. Siz ilk önce twrp, wipe işlemlerine gelip Advanced wipe kısmından Cache, dalvik bu iki seçeneği seçerek aşağıdaki oku kaydırın sonra reboot..
Hocam bunu yapıcaktım ama bi sorun olabilir diye yapmadım sizce güvenli mi. Çünkü telefonu fabrika ayarlarına ayarlar kısmından döndürmeye çalıştım telefon kapandı ve twrp açıldı reboot attım belki fabrika ayarına dönmüştür diye dönmedi demek ki twrp menüsünden sıfırlicaz

Oyla:

FurkanKose

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
7
Aynı sorun dün bende de vardı twrp den data wipe yaptım şuan sorun yok

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Hocam bunu yapıcaktım ama bi sorun olabilir diye yapmadım sizce güvenli mi. Çünkü telefonu fabrika ayarlarına ayarlar kısmından döndürmeye çalıştım telefon kapandı ve twrp açıldı reboot attım belki fabrika ayarına dönmüştür diye dönmedi demek ki twrp menüsünden sıfırlicaz
Telefonda çokta önemli dosyalar yoksa twrp wipe kısmından, Advanced wipe, cache, dalvik, internal storage seçerek işlemi tamamlayın..
Dosyalar gitmesin diyorsanız sadece cache, dalvik seçin.. Normalde Cihazda herhangi bir hasara yol açmaz ama her zaman risk vardır bu tür işlemlerde, bilginize.

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Aynı sorun dün bende de vardı twrp den data wipe yaptım şuan sorun yok
Buda olur.. Aslında bakarsanız en temizi, wipe işlemlerine gelip sağ alttan format data sonra yes diyerek onaylamak.. Ne var ne yok gider telefonda, uygulama vs önemli değil diyorsanız en temiz yolu bu..

Oyla:

Nurali kurt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nurali
Cihazım
Xiaomi
Konular
8
Buda olur.. Aslında bakarsanız en temizi, wipe işlemlerine gelip sağ alttan format data sonra yes diyerek onaylamak.. Ne var ne yok gider telefonda, uygulama vs önemli değil diyorsanız en temiz yolu bu..
Bende failed veriyor hocam o denedim silinmedi birşey

Oyla:
Üst Alt