- Adım
- yüksel
- Cihazım
- Redmi Note 4x
- Konular
- 4
Yıllardır Xiaomi telefonları(mi3, Redmi note 2) kullanıyorum kullanacağımda, son olarak 2018 Şubat ayında MIUI Türkiye aracılığıyla aldığım, severek kullandığım Redmi Note 4x 64gb cihazımın, Buzzer dış ses hoparlörü kasım ayı başında arıza yaptı. İlk defa başıma geldiğinden ne yapsam diye düşünürken sağolsun @cantara hocama danışarak arızayı @Delta Servis 1 kullanıcısına yazdım. Aynı gün yazıma cevap verilerek, yurtiçi kargo gönderi kodu gönderdiler, kendilerine cihazımı göndermemi kilit kullanıyorsam pasif yapmamı ve istersem yedek almamı rica ettiler. Cihazımın durumunu deltaservis.com.tr sayfasından takip edebileceğimi bildirdiler. Cihazımı ücretsiz olarak gönderdikten sonra ellerine ulaştığını tamir durumunu güncel olarak sitelerinden takip ettim. 10 iş günü dolmadan telefonum garanti kapsamında tamir edildi, tarafıma sms ile bilgi verildi, yine sitelerinden kargonun durumunu takip ettim. Ertesi gün telefonum güzelce paketlenmiş olarak elime ulaştı. Arızası giderilmiş ve sorunsuz olarak kullanıyorum. Sitemize baktığımda delta servis hakkında fazlaca olumsuz görüş olduğundan kendi yaşadığım durumu paylaşmak istedim.