Yardım Delta servis habersiz ekran degisimi yaptilar haklarimi yok saydilar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FadimeAtak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fadime Atak
Cihazım
Note FE
Konular
1
Note fe telefonumu delta servise verdim üründe kronik hatalı benden kaynaklanan birşey değil
MADDE 10 – (1) Teslim tarihinden itibaren altı ay içinde ortaya çıkan ayıpların, teslim tarihinde var olduğu kabul edilir
ç)İmkân varsa, satılanın ayıpsız bir misli ile değiştirilmesini isteme
hakkımı kullanmak istedim
sol tarafın dokunmatigi çalışmıyordu değişim istedim 2-3 aylık cihaz 6ay içerisinde olan ayıplı ürünlerde değişim hakkım olmasına rağmen telefonumunum ekranını habersizce değiştirdiler sitesinde parca bekleniliyor denildiğinde aramistik servisi bize habersiz hicbir işlem yapılmaz denilmistir ama habersiz değiştirdiler değişim istememe rağmen servise gittik ithalatci değişim raporu vermedi diyor

taktıkları ekran sıkıntılı çıktı yazı yazarken harflere basmıyor

Telefonu aldim taktıkları ekran şu yazıyı yazarken kaç kere tuşlara basılmadı ekranı bozuk bu nasıl bir hizmet
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

FadimeAtak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fadime Atak
Cihazım
Note FE
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MADDE 10 – (1) Teslim tarihinden itibaren altı ay içinde ortaya çıkan ayıpların, teslim tarihinde var olduğu kabul edilir.
cihaz kronik sorunlu ayıplı mal değişim hakkım var 1ay gibi olay yok

Son düzenleme:

Delta Servis 2

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Merhabalar Fadime Hanım,

Sizlere daha nitelikli ve işlevsel bir hizmet adına telefonunuzu bizlere kargolarsanız çözüm konusunda daha sağlıklı geri dönüşler yapabiliriz. Kargo süreciyle ilgili detaylı bilgiler için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Saygılarımızla
Delta Teknik Servis

FadimeAtak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fadime Atak
Cihazım
Note FE
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Size kargolarsam bile ithalatciya suç atıyorsunuz tamir onarim istemedigimi belirtiyorum haber bile verilmeden değişim yapılıyor şubenizde itiraz ediyoruz bu olaya hiç umursamadan ithalatçı böyle karar verdi bizim yapabileceğimiz bişey yok diyorsunuz birdaha yollayın diyorsunuz boş yere benim telefonum sizde kalıyor değişim raporu hakkım olmasına rağmen vermiyorsunuz üstüne üstün taktığımız ekran bozuk cikiyo

Delta Servis

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
Size kargolarsam bile ithalatciya suç atıyorsunuz tamir onarim istemedigimi belirtiyorum haber bile verilmeden değişim yapılıyor şubenizde itiraz ediyoruz bu olaya hiç umursamadan ithalatçı böyle karar verdi bizim yapabileceğimiz bişey yok diyorsunuz birdaha yollayın diyorsunuz boş yere benim telefonum sizde kalıyor değişim raporu hakkım olmasına rağmen vermiyorsunuz üstüne üstün taktığımız ekran bozuk cikiyo

Merhaba,
Fadime hanım konu hakkında bende sizinle görüştüm.Servise gelen her ürünün onarım yapılması gerekiyor yada farklı şekilde rapor düzenlenip size iade edilmesi gerekiyor.Ürün değişim veya para iadesi belli bir süre zarfında tamamıyla ithalatçı firmalarda.İlk bir ay içerisinde tabi ki ürüne değişim iade raporu verebiliyoruz.Ama bir aydan sonra bunun kararını ithalatçı veriyor.Sizin ürününüz de bu duruma giriyor ve iade değişim kararı onaylanmıyor servis olarak ürünün onarımını yapıp tarafınıza teslim ediyoruz.

Saygılarımızla.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
FadimeAtak

Cihazınız Samsung... Burası ise Xiaomi üzerine uzmanlaşmış bir forum ve forumumuzda bulunan Delta Servis yetkilileri sadece Xiaomi markalı cihazlara destek veriyorlar. Eğer konunuza izin verirsek diğer marka kullanıcıları da Delta Servis ile yaşadıkları sorunlar için forumumuzu kullanacaklardır ancak söylediğim gibi bizler Xiaomi üzerinde uzmanlaşmış ve sadece Xiaomi cihazlara destek veren bir forumuz. Bu nedenle konunuzu kaldırmak zorundayım. Delta servis yetkililerine sizi aradıkları telefon numarası üzerinden ulaşabilirsiniz. Umarım anlayışla karşılarsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt