- Adım
- Nurlan
- Cihazım
- RN 10 5G
- Konular
- 14
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- DerpFest Android 12L
- Telefon Modeli
- Redmi Note 7
- Bootloader Kilidi
- Açık
Öncelikle merhaba. Redmi Note 7 cihazımda bir süredir AOSP tabanlı Android 12L DerpFest rom'unu kullanıyorum. Akşamlar uyurken bir uygulamanın telefon kilit ekranında dahi olsa uyutulmamasını istiyorum (İDM aracının). Ayarlar üzerinden batarya optimizasyonu optimize edilmiyor'a değiştirdim. Tüm arka plan işlemlerine izin verdim. Uyumadan önce tüm uygulamaları temizleyip sadece İDM açık bırakıyorum. İDM'in kendi önerdiği ayarlarınıda yapmış olmama rağmen kilit ekranındayken uygulama uyutuluyor (yaklaşık 1 saat sonra) Cihazı kilitlememeyi de denedim, fakat işlem yapmadan maksimum 30 dakika sonra kilitleniyor.
İşin garip tarafı MIUI'da hiç bir zaman böyle bir sorun yaşamamış olmam. 10 saat sonra cihazı açtığımda İDM arkaplanda hâlâ çalışıyor ve indirme yapıyordu.
Forum üzerindede araştırma yapmama rağmen bir çözüme ulaşmış değilim. Daha uzun süredir AOSP tabanlı rom kullanan deneyimli birileri yardımcı ola bilirmi. Varmıdır bunun bir çaresi. Sırf bu yüzden MIUI'ya geri dönmek istemiyorum. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler
İşin garip tarafı MIUI'da hiç bir zaman böyle bir sorun yaşamamış olmam. 10 saat sonra cihazı açtığımda İDM arkaplanda hâlâ çalışıyor ve indirme yapıyordu.
Forum üzerindede araştırma yapmama rağmen bir çözüme ulaşmış değilim. Daha uzun süredir AOSP tabanlı rom kullanan deneyimli birileri yardımcı ola bilirmi. Varmıdır bunun bir çaresi. Sırf bu yüzden MIUI'ya geri dönmek istemiyorum. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler