C cliocevdet35 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım cevdet Cihazım 13t pro Yaş 28 Konum turkye Katılım 21 Kasım 2023 Konular 3 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 1 30 Kasım 2023 #1 Yüklü Rom ve Versiyon Numarası Global sürüm Telefon Modeli 13t pro Bootloader Kilidi Açık Telefonuma imei attırdım ve fotoğrafta görüldüğü gibi bir şeyle karşılaşıp duruyorum. Bunu nasıl kapatabilirim veya silebilirim Ekli dosyalar 1d627487-90b2-4e9e-8d61-4f3d12c4a03d.jpeg 42,1 KB · Görüntüleme: 22
Telefonuma imei attırdım ve fotoğrafta görüldüğü gibi bir şeyle karşılaşıp duruyorum. Bunu nasıl kapatabilirim veya silebilirim
A agentmaster47 Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım uğur Cihazım redmi note 8 Yaş 32 Konum türkiye Katılım 9 Mart 2023 Konular 3 Mesajlar 128 Çözümler 1 Tepkime puanı 25 Puanları 28 30 Kasım 2023 #2 cliocevdet35' Alıntı: Telefonuma imei attırdım ve fotoğrafta görüldüğü gibi bir şeyle karşılaşıp duruyorum. Bunu nasıl kapatabilirim veya silebilirim Genişletmek için tıkla ... geliştirici seçeneklerini karıştır bulursun büyük ihtimalle bunlar hata raporları sistemin log tutmasını engellemiş galiba adam Oyla: Oyla 0 Downvote
cliocevdet35' Alıntı: Telefonuma imei attırdım ve fotoğrafta görüldüğü gibi bir şeyle karşılaşıp duruyorum. Bunu nasıl kapatabilirim veya silebilirim Genişletmek için tıkla ... geliştirici seçeneklerini karıştır bulursun büyük ihtimalle bunlar hata raporları sistemin log tutmasını engellemiş galiba adam
C cliocevdet35 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım cevdet Cihazım 13t pro Yaş 28 Konum turkye Katılım 21 Kasım 2023 Konular 3 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 1 30 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 agentmaster47' Alıntı: geliştirici seçeneklerini karıştır bulursun büyük ihtimalle bunlar hata raporları sistemin log tutmasını engellemiş galiba adam Genişletmek için tıkla ... İyi bir şey mi kötü bir şey mi bu? Bootloader veya imeide herhangi bir sorun olur mu peki Oyla: Oyla 0 Downvote
agentmaster47' Alıntı: geliştirici seçeneklerini karıştır bulursun büyük ihtimalle bunlar hata raporları sistemin log tutmasını engellemiş galiba adam Genişletmek için tıkla ... İyi bir şey mi kötü bir şey mi bu? Bootloader veya imeide herhangi bir sorun olur mu peki