Soru Debloat için yardım

melonia38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
Ben az önce telefonun ekran süresi uzun olsun diye debloat yaptım. Ama yaptığım otomatikti yani Cmd ekranı üzerinden otomatik mi uygulamalarını kaldırdı. Bunun yanında benim galeri uygulamam ve müzik uygulamam da silindi. Bunları nasıl getireceğim tekrardan? Veya google playda kullanılan daha iyi bir galeri ve müzik uygulaması mevcut ise atabilirseniz memnun olurum.

alitoprax

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 7
Konular
5
Ben az önce telefonun ekran süresi uzun olsun diye debloat yaptım. Ama yaptığım otomatikti yani Cmd ekranı üzerinden otomatik mi uygulamalarını kaldırdı. Bunun yanında benim galeri uygulamam ve müzik uygulamam da silindi. Bunları nasıl getireceğim tekrardan? Veya google playda kullanılan daha iyi bir galeri ve müzik uygulaması mevcut ise atabilirseniz memnun olurum.
Hocam muhtemelen eğer sistemden silmediyse adb ile devredışı bırakmıştır . Ayarlardan Uygulamalara girip bakarmisiniz galeri ve müzik uygulaması devre dışı bırakılan uygulamalarda var mı ? . Ayrıca debloat işlemi için Xiaomi adb/fastboot tools kullanarak debloat edin .

Oyla:

gumusdag

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Devre dışı bırakmak yerine delete yaptıysanız hard reset atmak benim bildiğim tek ve kesin çözüm(bizzat denedim)
İkinci sorunuzun cevabı göreceli hocam. Daha iyisi varsa da reklam olma olasılığı var.

Oyla:

melonia38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam muhtemelen eğer sistemden silmediyse adb ile devredışı bırakmıştır . Ayarlardan Uygulamalara girip bakarmisiniz galeri ve müzik uygulaması devre dışı bırakılan uygulamalarda var mı ? . Ayrıca debloat işlemi için Xiaomi adb/fastboot tools kullanarak debloat edin .

Yok hocam uygulamalarda Galeri falan görünmüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Devre dışı bırakmak yerine delete yaptıysanız hard reset atmak benim bildiğim tek ve kesin çözüm(bizzat denedim)
İkinci sorunuzun cevabı göreceli hocam. Daha iyisi varsa da reklam olma olasılığı var.
Galiba delete oldu zaten :D

Oyla:

alitoprax

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 7
Konular
5
Benim bildiğim priv-app den silindiyse hard reset ile gelmez geri . Muhtemelen adb ile priv-app den silmek için yetkisi yok hardreset çözüm olabilir aslında

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Oyla:

melonia38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
Oyla:

gumusdag

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Yok hocam uygulamalarda Galeri falan görünmüyor.

Galiba delete oldu zaten :D
Hocam hard reset seçeneğine sıcak bakmıyorsanız konuya daha vakıf arkadaşların cevabını bekleyin. Belki daha basit bir yöntemi vardır.

Oyla:

melonia38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
Hocam hard reset seçeneğine sıcak bakmıyorsanız konuya daha vakıf arkadaşların cevabını bekleyin. Belki daha basit bir yöntemi vardır.
Daha yeni rom yükledim Hint roma geçtim. Tekrardan o kadar uğraş veri indir kur cart curt çok sıkıntı :D

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Daha yeni rom yükledim Hint roma geçtim. Tekrardan o kadar uğraş veri indir kur cart curt çok sıkıntı :D
Hocam mesela apk kurmayı deneyebilirsiniz olur mu bilmiyorum ama link atayım ben size

Hocam mesela apk kurmayı deneyebilirsiniz olur mu bilmiyorum ama link atayım ben size
Bu galeri için
Bu müzik için

Oyla:
Üst Alt