Soru Dahili hafıza yer açma

May_may

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Akif
Cihazım
MI 5
Konular
2
Merhaba
MODEL MI5
ANDROİD SÜRÜMÜ 6.0 MRA58K
MIUI Sürümü MIUI Global 7.3
RAM 3.0GB
Dahili hafıza 32 GB
BOŞ ALAN KALMADIĞINDAN DAHİLİ HAFIZADAN ; MIUI/WhatsApp/Media/WhatsApp Images altında ki dosyaları , MIUI/Sound_recorder/call_rec altındaki dosyaları , tüm fotoğraf ve videoları dahili hafızadan silmeme rağmen dahili hafızada 2 GB yer aça bildim.
DAHA YER AÇA BİLMEK İÇİN NELERİ SİLE BİLİRİM ?
kablo ile telefonumu bilgisayara bağlıyorum. Dahili hafızada dosyaları göre biliyorum.
örneğin MIUI/backup/AllBackup klasöründe 5 GB bilgi var dosya uzantıları bak bu dosyalar ne işe yarar silsem sorun yaşar mıyım?
Bunun dışında hangi klasörlerden ne tür dosyaları sile bilerim (bilgisayarıma taşıya bilirim) Bu dosyaları windows 10 da açamadım içeriğini görmek için. Bun tür dosyalar bilgisayarda nasıl açılır.

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Öncelikle çok fazla depolama sıkıntısı mı çekiyorsunuz anlamadım sze tavsiyem sağlam bir yedekleme programı pcnize kurup cihazınızı yedekleyin ve cihaza format atın ve yedeklerinizi geri yükleyin gereksiz uygulama yüklememeye çalışın sık sık ön bellek temizleyin ve hafıza kartı kullanın eğer cihazınız desteklemiyorsa otg yoluyla flaş bellek gibi alternatif depolama aygıtları edinin.
Bütün dosya biçimlerini bilgisayarda açamazsın kardeşim bu kadar irdelememeni tavsiye ederim..

Oyla:

May_may

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Akif
Cihazım
MI 5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim.
Fazla uygulama yüklü değil. Dahili hafızadaki yedekler çok yer tutuyor onları bilgisyara taşımayı düşünüyorum.
MIUI/backup/AllBackup klasörü ndeki bekaplar anladığın kadarı ile bilgisayara taşırsam sorun olmayacak. Emin olmak istiyorum. Yani sizce böyle yaparsam sorun yaşarmıyım?

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
bilgisayara taşındğında sonradan tekrar aynı yerine koyarsan sorun olmaz.

Oyla:
Üst Alt