Sohbet Daha önce hiç konsol almamış birisinin Ps3 alması mantıklı mı?

The Sirius

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
51
Arkadaşlar daha önce hiç konsolum olmadı.Hep Pc vardı ama pc internete girmekten başka bir şeye yaramıyor.En yüksek açtığı oyun FarCry3 ve Pes 17.

Şu sıralar konsola taktım kafayı ama param yok.Yani Ps 4 yada Pro alacak durumda değilim.

Sizce Ps 3 hala iyi bir konsol mu?Hiç konsolum olmadı ve eski oyunları da doğal olarak oynamak isteyeceğim.

Yeni çıkan oyunları God of War falan oynatıyor mu yoksa artık kaldırmıyor mu?

GoW gibi oyunları oynatmasa da olur Fifa veya Pes serisini 1-2 sene daha oynatsa yeter.Oynatıyor mu? ve Oynatır mı?

Alsam pişman olur muyum? Hangi konularda olurum?
Ama bu son soruyu lütfen hiç konsol sahibi olmamış bir insan gözüyle okuyun. :) Şimdiden teşekkürler,İyi günler iyi forumlar.

metinby07

Ayfon abi yaaa
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi5s Premium
Konular
33
Hocam para biriktirip PS5 bekleyin derim. Eskilerin tadını almaz sıkılırsınız.

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
Ps3 de fena sayılmaz ama senin pc ile farkı olmaz. Ayrıca çoğu oyunun ps3 desteği yok. Misal, gta5'i ps3'te ve ps4'te farklı oyunmuş gibi oynuyorsun neredeyse. Bir sürü görsellikten muaf bir sürümünü.
Ayrıca konsolla oyun oynamaya alışmak da çok zor gelmişti bana. Futbol basketbol tarzı oyunlar değil de co-op veya gta türü oyunlarda pc'ye alışkınsanız başlarda pişman bile olabilirsiniz konsol aldığınıza.
Bitmedi, konsol demek orijinal oyun demek ve oyunlar da ateş pahası. Her bir ayrıntıyı düşünüp girişmek lazım konsola.

The Sirius

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
51
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ps 5 çıkınca da oyun derdi olacak hocam malum oyunlar pahalı.Ps 3 kırık diye biliyorum

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
Ps 5 çıkınca da oyun derdi olacak hocam malum oyunlar pahalı.Ps 3 kırık diye biliyorum
Kırılabiliyor evet. Konsolda internetsiz oyun oynamak aşırı zevksiz ama. Futbol oyunlarını bile online oynamadıktan sonra bir yerde sıkmaya başlıyor. Ben sizin pek memnun olacağınızı düşünmüyorum. Bir hevesle alıp pişman olursunuz gibime geliyor.

Ökkeş Kökleyen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ökkeş
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
PS3 bizimle değil artık. Eğlenseniz bile çok çabuk bunaltacaktır görüntü kalitesiyle sizi. Hele hele sırf oyun odaklı bir cihaz olduğunu düşürsek bikaç ay sonra büyük bir hayal kırıklığı..

evorelismus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
evren
Cihazım
mi 8
Konular
3
Ps3 alınmaz artık,oyun destrği yok,grafik yetersiz

fbvirtue

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erdem
Cihazım
mi8se
Konular
3
İkinci el temiz PS4 oldukça fazla satan var nette . Uygun fiyatlarda bulabilirsiniz. PS3 almayin. Yalnız şunu da unutmayın. Oyunları online oynamak için PSN plus üyesi olmalısınız. O da senelik 180 TL idi en son. Yok ben online oynamayacagim diyorsanız PS4 u de kırdılar. Harddiske oyun yukleyen yerler var.

The Sirius

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
51
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman ikinci el Ps 4lere yönelmem gerekiyor.Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.

Üst Alt