- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Mi 8 SE
- Konular
- 51
Arkadaşlar daha önce hiç konsolum olmadı.Hep Pc vardı ama pc internete girmekten başka bir şeye yaramıyor.En yüksek açtığı oyun FarCry3 ve Pes 17.
Şu sıralar konsola taktım kafayı ama param yok.Yani Ps 4 yada Pro alacak durumda değilim.
Sizce Ps 3 hala iyi bir konsol mu?Hiç konsolum olmadı ve eski oyunları da doğal olarak oynamak isteyeceğim.
Yeni çıkan oyunları God of War falan oynatıyor mu yoksa artık kaldırmıyor mu?
GoW gibi oyunları oynatmasa da olur Fifa veya Pes serisini 1-2 sene daha oynatsa yeter.Oynatıyor mu? ve Oynatır mı?
Alsam pişman olur muyum? Hangi konularda olurum?
Ama bu son soruyu lütfen hiç konsol sahibi olmamış bir insan gözüyle okuyun. Şimdiden teşekkürler,İyi günler iyi forumlar.
Şu sıralar konsola taktım kafayı ama param yok.Yani Ps 4 yada Pro alacak durumda değilim.
Sizce Ps 3 hala iyi bir konsol mu?Hiç konsolum olmadı ve eski oyunları da doğal olarak oynamak isteyeceğim.
Yeni çıkan oyunları God of War falan oynatıyor mu yoksa artık kaldırmıyor mu?
GoW gibi oyunları oynatmasa da olur Fifa veya Pes serisini 1-2 sene daha oynatsa yeter.Oynatıyor mu? ve Oynatır mı?
Alsam pişman olur muyum? Hangi konularda olurum?
Ama bu son soruyu lütfen hiç konsol sahibi olmamış bir insan gözüyle okuyun. Şimdiden teşekkürler,İyi günler iyi forumlar.